LEGO Godstog 10875

Send LEGO DUPLO godstoget til havnen med et lite dytt!

lego 10875 godstog
  • 105 Deler
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10875 SKU

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Godstog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget. Hjelp barnet med å plassere …

Les mer...

Priser LEGO Godstog 10875

LEGO.com LEGO.com -9% 1 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -9% 1 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Godstog 10875

Nå er det enda lettere for småbarn å manøvrere og leke med settet LEGO DUPLO 10874 Godstog. Med skyv og slipp-motoren kan de leke togfører: Når barnet skyver toget lett forover eller bakover, tøffer toget av gårde, og når barnet holder toget fast eller løfter det av skinnegangen, stopper toget. Hjelp barnet med å plassere de fem fargede funksjonsklossene forskjellige steder langs skinnegangen for å få toget til å tute, slå på og av lysene, stoppe for å fylle drivstoff, endre kjøreretning og stoppe helt. Dette LEGO DUPLO settet inneholder havn, båt, kafé, lastestasjon, to kraner, tre DUPLO figurer og en dyrefigur samt mange flotte banedeler og byr på klassisk togmoro for førskolebarn. Last ned den valgfrie appen for å låse opp enda flere lekemuligheter, blant annet en fjernkontrollfunksjon og gøyale aktiviteter som du og barnet ditt kan kose dere med!

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Godstog
SKU
10875
UPC
673419284035
Deler
105
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 760 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.