LEGO Elsas isslott 10899

Del historier i snen med smrollingen i Elsas isslott fra Disney!

lego 10899 elsas isslott
  • 59 Deler
  • LEGO Disney Tema
  • 10899 SKU

Bli med Disney-figurene Anna, Elsa og Olaf til LEGO DUPLO l Disney 10899 Elsas isslott, og del fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler med førskolebarnet ditt. Når smårollinger leker rollespill med yndlingskarakterene sine fra Disney Frost, forbedrer de sine ferdigheter i språk og finmotorikk og utvikler sin sosiale og emosjonelle forståelse. Snakk om Elsas forhold …

Les mer...

Priser LEGO Elsas isslott 10899

Proshop.no Proshop.no -37% 396 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Elsas isslott 10899

Bli med Disney-figurene Anna, Elsa og Olaf til LEGO DUPLO l Disney 10899 Elsas isslott, og del fantasifull lek og viktige utviklingsmessige milepæler med førskolebarnet ditt. Når smårollinger leker rollespill med yndlingskarakterene sine fra Disney Frost, forbedrer de sine ferdigheter i språk og finmotorikk og utvikler sin sosiale og emosjonelle forståelse. Snakk om Elsas forhold til søsteren Anna. Opplev kreativ lek med snømannen Olaf. Trykk på den flerfargede lysklossen for å lyse opp slottet, så kan du og smårollingen din ha det gøy mens dere gjenskaper scener fra Disney-filmen Frost og finner på deres egne fortellinger med dette glitrende isslottet for småbarn.

  • Inneholder tre LEGO DUPLO figurer: Anna, Elsa og Olaf.

  • Dette Disney Frost-slottet har en sklie, et bord, stoler og kjøkkenutstyr. Lys opp hele slottet med en spesiell lyskloss med knapp.
  • La barnet ditt tilegne seg grunnleggende byggeferdigheter og finpusse finmotorikken sin med byggeklosser som kan settes sammen og kombineres på uendelig mange måter for fantasifull lek.
  • Denne byggbare leken for smårollinger er laget for å stimulere til rollespill og historiefortelling og hjelper barnet ditt med å utvikle sine språklige, sosiale og emosjonelle ferdigheter.
  • Disney Frost isslottet er over 28 cm høyt, 19 cm bredt og 16 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Elsas isslott
SKU
10899
EAN
5702016367614
UPC
673419301862
Deler
59
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.