LEGO Hjerteboks 10909

Fargerik byggeleke som stimulerer sm barns kreativitet

lego 10909 hjerteboks
 • 80 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10909 SKU

Husets vesle bygger vil elske denne fargerike LEGO® DUPLO® klossesamlingen. Med 15 gøyale modeller og grenseløse muligheter for kreativ fribygging stimulerer dette allsidige settet fantasien til smårollinger.Inkluderer 80 fargerike og småbarnsvennlige klosser som kan forvandles til 15 lettbygde og gøyale modeller, inkludert et hus, en iskrem, en hval og en blomst .. Mens de bygger, …

Les mer...

Priser LEGO Hjerteboks 10909

Proshop.no Proshop.no -41% 164 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Hjerteboks 10909

 • Husets vesle bygger vil elske denne fargerike LEGO DUPLO klossesamlingen. Med 15 gøyale modeller og grenseløse muligheter for kreativ fribygging stimulerer dette allsidige settet fantasien til smårollinger.
 • Inkluderer 80 fargerike og småbarnsvennlige klosser som kan forvandles til 15 lettbygde og gøyale modeller, inkludert et hus, en iskrem, en hval og en blomst ... Mens de bygger, leker og bruker fantasien tilegner barna seg ferdigheter som de får nytte av resten av livet.
 • Ha det moro og lær sammen med den vesle byggmesteren din. Start med de 15 enkle modellene. Vis barn hvordan de kan plassere «I love» LEGO bokstavene foran det de liker aller best (iskremen, kanskje?). Etterpå kan de lage sine egne modeller!
 • Denne pedagogiske småbarnsleken byr på søte og fargerike modeller som er laget av trygge klosser som er lette å håndtere. Den er perfekt som gave til jul og bursdager og alle andre gaveanledninger, og passer for jenter og gutter fra 18 måneder og oppover.
 • Småbarn vil kjenne igjen alle de 15 søte startmodellene fra sin egen hverdag. Kombiner klossene med andre LEGO DUPLO sett for enda flere kreative muligheter.
 • Krever ikke batteri. Byggingen drives av barns egen fantasi – derfor kan den vare i det uendelige! Fysiske, batteriløse leker gir barn muligheten til å leke fritt og de styrker barns finmotorikk og evne til problemløsning.
 • Åpne esken, og begynn leken med en gang. De enkle instruksjonene viser foreldre og barn hvordan de lettbygde modellene skal settes sammen. Og når leken først er i gang, stopper den aldri!
 • LEGO DUPLO lekesett er flotte som gaver for småbarn. De stimulerer barns frilek og utvikling ved hjelp av hverdagsscenarioer, velkjente figurer, søte dyr og fantasifull moro.
 • De pedagogiske LEGO DUPLO lekene for førskolebarn oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hjerteboks
SKU
10909
UPC
673419318808
Deler
80
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.