LEGO Klosseboks 10913

Stimuler smbarns kreativitet med et LEGO DUPLO startsett!

lego 10913 klosseboks
 • 65 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10913 SKU

En gøyal og utviklende leke som er full av klosser og deler som stimulerer små barn til å utforske kreativ og fantasifull lek. Dette fantastisk inspirerende LEGO DUPLO startsettet for unge byggmestere inneholder kjente objekter som stimulerer små hjerner, mens de fargerike formene innbyr til gøyal fribyggelek. Pedagogisk leke for småbarn I den solide oppbevaringsboksen finner du …

Les mer...

Priser LEGO Klosseboks 10913

Proshop.no Proshop.no -42% 225 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -10% 350 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -10% 350 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Klosseboks 10913

En gøyal og utviklende leke som er full av klosser og deler som stimulerer små barn til å utforske kreativ og fantasifull lek. Dette fantastisk inspirerende LEGO DUPLO startsettet for unge byggmestere inneholder kjente objekter som stimulerer små hjerner, mens de fargerike formene innbyr til gøyal fribyggelek.

Pedagogisk leke for småbarn

I den solide oppbevaringsboksen finner du en bil med hjul som snurrer, et tak, vindu, blomster, brød, DUPLO menneskefigurer, tallklosser med 1, 2 og 3 samt et utvalg originalklosser i flotte farger. Foreldre og barn kan ha det gøy sammen mens de setter sammen klossene og delene på utallige fantasifulle måter. Samtidig kan foreldrene oppleve hvordan deres vesle byggmester når viktige utviklingsmilepæler.

Flotte gaver til førskolebarn!

Med DUPLO lekesett kan små byggere uttrykke seg og leke fritt. Settene inneholder fargerike deler som er lette å holde for små barn, og som stimulerer fantasien deres. De er trygge, rene og enkle å ta med seg.

 • Når små byggmestere bygger og leker med de barnevennlige LEGO DUPLO klossene og delene, utvikler de evnen til å tenke kreativt og løse problemer, sine finmotoriske ferdigheter og sin visuo-spatiale bevissthet.
 • Inneholder 65 fargerike klosser samt deler som er velkjente og virker stimulerende på småbarns hjerner, inkludert en bil med hjul som går rundt, et tak, vindu, blomster, brød, figurer av DUPLO mennesker og klosser med tallene 1, 2 og 3.
 • Foreldre og foresatte kan bli med og ha det moro sammen barna mens de setter sammen klossene og delene til utallige fantasifulle leker og kan samtidig være vitne til hvordan den vesle byggmesteren deres når viktige utviklingsmilepæler.
 • Denne pedagogiske småbarnsleken består av fargerike og trygge klosser og deler som er lette å håndtere. Den er perfekt som gave til jul og bursdager og alle andre gaveanledninger, og passer for jenter og gutter fra 18 måneder og oppover.
 • De fengslende og fargerike klossene, delene, objektene, menneskefigurene og tallene lagres i en tiltalende og praktisk LEGO DUPLO boks. Kan kombineres med andre DUPLO sett for enda mer fantasifull moro.
 • Denne byggeleken drives av barns fantasi og krever ingen batterier! Fysiske, batteriløse leker styrker barns finmotorikk og evne til problemløsning og gir dem full kreativ kontroll.
 • Åpne oppbevaringsboksen, og la den fantasidrevne leken starte med en gang! Settet inkluderer en enkel veiledning som gir foreldre og barn inspirasjon. Den kreative årengår aldri tom når barna begynner å bygge!
 • LEGO DUPLO lekesett er flotte som gaver for førskolebarn. Settene stimulerer barnas fantasi, åpner for fantasifull frilek og styrker barnas utvikling.
 • LEGO DUPLO startsettene oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekkedem for å kontrollere at alle DUPLO byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosseboks
SKU
10913
UPC
673419318815
Deler
65
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
390 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.