LEGO Deluxe klosseboks 10914

Gi smbarn deres frste, store LEGO DUPLO lekesett!

lego 10914 deluxe klosseboks
 • 85 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10914 SKU

Det allsidige settet LEGO DUPLO Deluxe klosseboks byr på inspirerende og grenseløs kreativ lek og viktige utviklingsmilepæler. Boksen inneholder fargerike klosser og deler som er utviklet for å inspirere, stimulere og engasjere unge hjerner.LEGO byggeleke for førskolebarn – med egen oppbevaringsboks!Denne robuste lekesettboksen inneholder inspirasjon og ideer som engasjerer og stimulerer unge hjerner. Her finner …

Les mer...

Priser LEGO Deluxe klosseboks 10914

Proshop.no Proshop.no -42% 389 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Deluxe klosseboks 10914

Det allsidige settet LEGO DUPLO Deluxe klosseboks byr på inspirerende og grenseløs kreativ lek og viktige utviklingsmilepæler. Boksen inneholder fargerike klosser og deler som er utviklet for å inspirere, stimulere og engasjere unge hjerner.LEGO byggeleke for førskolebarn – med egen oppbevaringsboks!Denne robuste lekesettboksen inneholder inspirasjon og ideer som engasjerer og stimulerer unge hjerner. Her finner du et vindu, klosser med tall fra 1 til 3 og et fantastisk utvalg av LEGO klosser i alle regnbuens farger. Foreldre og foresatte kan bli med på å sette sammen klossene og delene til fantasifulle modeller og kan samtidig være vitne til at barna når viktige utviklingsmessige milepæler.Pedagogiske byggeleker for små barnLEGO DUPLO lekesett er flotte som gaver for småbarn. De fargerike delene er lette å gripe og stimulerer til fantasifull frilek – de gir førskolebarn full kreativ kontroll over leken.

 • Motiver unge hjerner med dette utvalget av LEGO DUPLO klosser og deler laget spesielt for småbarn. Settet åpner for uendelig mange frilekmuligheter og dermed fantastiske utviklingsmuligheter for småbarn.
 • Gi fantasien drivstoff med 85 fargerike klosser, inkludert et vindu og klosser fra 1 til 3. Med dette allsidige lekesettet er det ingen ende på barnas lek og læring.
 • Bygninger, mennesker og objekter har en moderne design som gjør det morsomt for foreldre og foresatte å ta del i småbarnas viktige utviklingsmilepæler når de bygger, skaper og er kreative sammen.
 • Denne pedagogiske småbarnsleken består av fargerike klosser og deler som er lette for små hender å håndtere. Den er perfekt som gave til jul og bursdager og alle andre gaveanledninger, og passer for smårollinger fra 18 måneder og oppover.
 • Det fargerike utvalget av klosser, deler, tall og figurer kommer i en praktisk, grønn oppbevaringsboks med et LEGO DUPLO lokk med åtte knotter på. Kan kombineres med andre DUPLO sett for enda mer moro.
 • Krever ikke batteri. Leken kan starte umiddelbart. Barnas kreative lek har ingen ende og drives framover av fantasien deres!
 • En enkel veiledning gir foreldre og små barn ideer og inspirasjon som får i gang byggingen. Og så snart den er i gang, er det ingen grenser for barnas kreative bygging, fantasifulle rollespill og utvikling.
 • LEGO DUPLO lekesett er fine gaver til førskolebarn. De er designet med fokus på å passe perfekt for blivende byggmestere og byr på stimulerende og fasitløs lek for nysgjerrige hjerner.
 • LEGO DUPLO byggeleker oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969!
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, bites og testes på alle tenkelige måter, slik at du kan være trygg på at DUPLO byggeleker oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Deluxe klosseboks
SKU
10914
UPC
673419318822
Deler
85
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
670 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.