LEGO Alfabetbil 10915

Sm barn bygger, leker og lrer alfabetet!

lego 10915 alfabetbil
 • 36 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10915 SKU

Med LEGO DUPLO Alfabetbil får førskolebarn kreativ bygging, fantasifull lek og bokstavlæring i en og samme pakke. En morsom og pedagogisk leke for småbarn! Barns alfabetleke Små barn utvikler finmotorikken sin når de stabler klossene på lasteplanet. Når de rollespiller fantasifulle fortellinger med jenta, gutten og bamsen, utvikler de sin visuo-spatiale bevissthet. De 26 bokstavklossene gir …

Les mer...

Priser LEGO Alfabetbil 10915

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Alfabetbil 10915

Med LEGO DUPLO Alfabetbil får førskolebarn kreativ bygging, fantasifull lek og bokstavlæring i en og samme pakke. En morsom og pedagogisk leke for småbarn!

Barns alfabetleke

Små barn utvikler finmotorikken sin når de stabler klossene på lasteplanet. Når de rollespiller fantasifulle fortellinger med jenta, gutten og bamsen, utvikler de sin visuo-spatiale bevissthet. De 26 bokstavklossene gir barn muligheten til å bli kjent med bokstavene i det engelske alfabetet og styrke sine språklige ferdigheter. Foreldre og foresatte kan delta i morsom lek og være med når barna deres når viktige utviklingsmilepæler.

Uimotståelige, pedagogiske byggeleker for små barn

LEGO DUPLO lekesett byr på fasitløs lek og gir barn muligheten til å uttrykke seg og lære nye ferdigheter. De er designet for å dekke førskolebarns behov på en optimal måte, og smårollinger elsker å leke og bygge med disse barnevennlige klossene.

 • Lær småbarn alfabetet med denne pedagogiske leken med bokstavklosser. Denne allsidige gaven for barn inspirerer til kreativ bygging, fantasifull lek og læring av bokstaver – alt i en fantasistimulerende lastebilpakke!
 • Settet byr på stimulerende og fantasifull rollespillek og inneholder figurer av en jente, en gutt og en bamse, som kan være med og laste og losse de 26 bokstavklossene i det engelske alfabetet.
 • Små barn utvikler finmotorikken sin når de stabler klossene på bilen. Underveiskan de gjøre seg kjent med alle bokstavene i det engelske alfabetet, og de lærer fort å stave enkle ord (G-Ø-Y)!
 • Denne pedagogiske småbarnsleken byr på søte og fargerike klosser som er lette å håndtere. Leken er perfekt som gave til jul og bursdager og alle andre gaveanledninger, og passer for jenter og gutter fra 18 måneder og oppover.
 • Bilen er over 12 cm høy og 7 cm lang og byr på morsom bokstavlæring i stor skala. Kan kombineres med andre LEGO DUPLO sett for enda mer moro.
 • Du trenger ikke batterier som drivstoff for LEGO DUPLO Alfabetbil – barns fantasi er alt som trengs. Fysiske, batteriløse leker byr på kreativ lek og utvikler barns finmotorikk og romforståelse.
 • Bygging, lek og læring begynner med en gang esken åpnes. Enkle instruksjoner for foreldre og småbarn gir ideer og inspirasjon til morsom lek.
 • Gi småbarn en innføring i fasitløs, kreativ lek som inspirerer unge hjerner. LEGO DUPLO lekesett byr på kjente scenarioer, gøyale figurer og brukervennlige klosser og deler og er flotte leker som gir små barn muligheten til å utvikle seg.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Alfabetbil
SKU
10915
EAN
5702016617764
UPC
673419318839
Deler
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.