LEGO Elsa og Olafs isfest 10920

Denne Disney Frost-byggeleken utvikler smbarns ferdigheter!

lego 10920 elsa og olafs isfest
 • 17 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10920 SKU

Allsidig Disney Frost småbarnleke som byr på en hel verden av lek og læring. Gøyal, byggbar pedagogisk leke for små barn og Frost-fans! Barn når viktige utviklingsmilepæler gjennom gøyal lek. De knytter seg tett til Elsa og Olaf, og derfor styrker rollespillet barnas emosjonelle utvikling. De kan rollespille ulike scenarioer, fra teselskap til gjemsel blant isblokkene, og …

Les mer...

Priser LEGO Elsa og Olafs isfest 10920

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Elsa og Olafs isfest 10920

Allsidig Disney Frost småbarnleke som byr på en hel verden av lek og læring.

Gøyal, byggbar pedagogisk leke for små barn og Frost-fans!

Barn når viktige utviklingsmilepæler gjennom gøyal lek. De knytter seg tett til Elsa og Olaf, og derfor styrker rollespillet barnas emosjonelle utvikling. De kan rollespille ulike scenarioer, fra teselskap til gjemsel blant isblokkene, og leken utvikler barnas kreative og visuo-spatiale bevissthet. Alle deler er tilpasset små hender og er lette å gripe og plassere. Barn kan bygge om settet for å lage egne fortellinger, og det stimulerer fantasien og finmotorikken.

LEGO DUPLO startsett og utviklende leker

Disse sjarmerende bygglekesettene byr på ikoniske temaer, velkjente miljøer, kjente figurer og klosser tilpasset små hender. Førskolebarns utvikling stimuleres gjennom kreativ lek med scenarioer som går fra enkel handling til mer omfattende fantasifortellinger, og foreldre kan bli med på leken og dele koselige øyeblikk med barna sine.

 • Inspirer til fantasifulle eventyr og leken læring med Disneys Elsa og Olaf fra de populære Frost-kinofilmene. Leken starter rett fra esken – de utviklingsmessige gevinstene varer hele livet!
 • Disneys Elsa og den søte snømannvennen hennes Olaf, leker i snøen og bygger et ishus! Med tekanne, varm kakao og kaker på bordet er alt duket for en herlig isfest!
 • La barna utforske fantasifull moro med Elsa og Olaf fra Disney. Mens de rollespiller eventyrlige opplevelser bygger de også evnen til å tenke kreativt samt finmotorikk, visuo-spatial bevissthet og emosjonelle ferdigheter.
 • Et flott LEGO startsett for blivende byggere og små fans av Disney Frost. Dette byggbare og fantasistimulerende lekesettet består av trygge deler tilpasset småbarn og er flott som gave til jul, bursdager og alle andre gaveanledninger for barn fra to år og oppover.
 • Dette flotte byggesettet med ferdig bygd ishus er over 12 cm høyt. Det er stort nok til å stimulere til fantasifull lek, og lite nok til å pakke sammen og ta med seg overalt.
 • Krever ikke batteri. Siden denne flotte utviklende leken drives utelukkende av barns fantasi, utvikler den barns evne til å tenke kritisk og løse problemer. Leken gir barn full kontroll over alt som skal skje ... og masse moro!
 • Åpne esken, og la den fantasifulle rollespilleken begynne. Ingen komplisert tilrettelegging eller deler som er vanskelige å sette sammen. Enkle instruksjoner henter fram smilet og fengsler fantasien.
 • Gi førskolebarn en presentasjon av scenarioer fra virkeligheten, kjente figurer, søte dyr og fantasifull moro med LEGO DUPLO gaver for barn – byggbare lekesett som stimulerer til kreativ frilek og utvikler unge sinn.
 • LEGO DUPLO byggesett oppfyller de høyeste bransjestandardene. Det innebærer at de er perfekte for små barn, som kan gripe dem, sette dem sammen og ta dem fra hverandre – og sånn har det vært siden 1969!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Elsa og Olafs isfest
SKU
10920
EAN
5702016618105
UPC
673419318877
Deler
17
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.