LEGO 10922 Ariels undervannsslott

Fantasifull rollespillmoro med Ariel og Fomle fra Disney

lego 10922 ariels undervannsslott
 • 35 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10922 SKU

La småbarn få oppleve en undervannsverden full av gøyale funksjoner og rollespillek sammen med Ariel og Fomle fra Disney-filmen Den lille havfruen. Settet er designet for å stimulere og inspirere fantasien til både små havfruer og mennesker!De populære filmfigurene Ariel og Fomle styrker smårollingenes emosjonelle utvikling, og lekeplassen er stappfull av flotte funksjoner og kult …

Les mer...

Priser LEGO 10922 Ariels undervannsslott

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 10922 Ariels undervannsslott

 • La småbarn få oppleve en undervannsverden full av gøyale funksjoner og rollespillek sammen med Ariel og Fomle fra Disney-filmen Den lille havfruen. Settet er designet for å stimulere og inspirere fantasien til både små havfruer og mennesker!
 • De populære filmfigurene Ariel og Fomle styrker smårollingenes emosjonelle utvikling, og lekeplassen er stappfull av flotte funksjoner og kult tilbehør som inspirerer til rollespillek.
 • Barn utvikler finmotorikken og sine kreative evner når de snurrer Ariel og Fomle på karusellen, leker på sklien, lager liksommusikk på xylofonen og låser opp den sunkne skattkisten!
 • Dette allsidige lekesettet for førskolebarn inneholder elementer som er enkle for små hender å gripe og sette sammen. En flott gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger, for jenter og gutter fra to år og oppover.
 • LEGO DUPLO │ Disney Ariels undervannsslott (10922) er over 28 cm høyt, 20 cm bredt og 13 cm dypt og kan brukes sammen med andre DUPLO lekesett for enda flere fantasistimulerende lekemuligheter.
 • Krever ikke batteri. Batteriløs, fysisk lek stimulerer, engasjerer og underholder små barn. Siden leken drives av barnas egen fantasi, gir den mange utviklingsmessige fordeler.
 • Foreldre og foresatte kan bruke de enkle instruksjonene for å dele byggemoro sammen med småbarna sine. De forskjellige elementene kan dessuten flyttes om på, for å skape utallige nye lekemuligheter.
 • LEGO DUPLO │ Disney lekesett er designet for å stimulere og inspirere førskolebarn. Med populære filmfigurer i velkjente omgivelser kan foreldre og foresatte være med når barn når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • LEGO DUPLO byggesett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • Vi i LEGO konsernet dropper, klemmer, vrir, varmer opp, bøyer, riper og strekker LEGO DUPLO klossene og delene for å sikre at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Ariels undervannsslott
SKU
10922
EAN
5702016618129
UPC
673419318891
Deler
35
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.