LEGO 10924 Lynet McQueen på billøp

2-i-1-lekesett med Lynet McQueen og Bill fra Disney og Pixar Biler

lego 10924 lynet mcqueen pa billop
 • 42 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10924 SKU

Løpet er i gang med LEGO® DUPLO® │ Disney og Pixar Biler: Lynet McQueen på billøp (10924). Settet turbolader smårollingers fantasi og får fart på utviklingen deres.Lynet McQueen og Bill fra Biler-filmene fra Disney og Pixar stimulerer smårollings emosjonelle utvikling. Velkjente racerbane- og verkstedsmiljøer inspirerer til fantasifullt rollespill uten grenser.Enten barn kjører Lynet McQueen til …

Les mer...

Priser LEGO 10924 Lynet McQueen på billøp

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO 10924 Lynet McQueen på billøp

 • Løpet er i gang med LEGO DUPLO │ Disney og Pixar Biler: Lynet McQueen på billøp (10924). Settet turbolader smårollingers fantasi og får fart på utviklingen deres.
 • Lynet McQueen og Bill fra Biler-filmene fra Disney og Pixar stimulerer smårollings emosjonelle utvikling. Velkjente racerbane- og verkstedsmiljøer inspirerer til fantasifullt rollespill uten grenser.
 • Enten barn kjører Lynet McQueen til seier i Stempelcupløpet, tauer ham av sted med Bill eller utfører reparasjoner på verkstedet, utvikler de sine finmotoriske ferdigheter gjennom fantasifylt rollespillek.
 • Delene i lekesettet er designet for å være enkle å gripe, sette sammen, flytte på og bruke for små hender. Settet er en flott gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger, for jenter og gutter fra to år og oppover.
 • Lynet McQueen er over 4 cm høy, 6 cm lang og 10 cm bred. Bill er over 13 cm høy, 12 cm lang og 12 cm bred. Lekesettet kan brukes med andre LEGO DUPLO sett for enda mer moro.
 • Krever ikkebatteri. Ekte rollespillmoro drevet av barns fantasi. Batteriløs, fysisk lek er stimulerende, engasjerende og underholdende – og det gir utallige utviklingsmessige gevinster for små barn.
 • Enkle instruksjoner gjør det lett og gøyalt for foreldre og foresatte å sette sammen lekesettet sammen med smårollingen sin. Ved å flytte om på de ulike elementene kan man dessuten skape nye lekemuligheter.
 • LEGO DUPLO │ Disney og Pixar lekesett engasjerer, underholder og inspirerer førskolebarn. Med populære filmfigurer i velkjente omgivelser kan foreldre og foresatte være med og oppleve at barn når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • LEGO DUPLO byggesett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • Vi i LEGO konsernet dropper, klemmer, vrir, varmer opp, bøyer, riper og strekker LEGO DUPLO klossene og delene for å sikre at alle DUPLO lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lynet McQueen på billøp
SKU
10924
EAN
5702016618136
UPC
673419318907
Deler
42
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.