LEGO Modulbasert lekehus 10929

Dette 3-i-1-dukkehuset byr p tre ganger s mye late som-lek

lego 10929 modulbasert lekehus
 • 129 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10929 SKU

Barn elsker å leke mor og far og barn! Med dette åpne og lettbygde dukkehuset er det plass til flere, slik at du også kan delta i leken! Stort lekesett med dukkehus og familie Et fargerikt og tidsriktig dukkehus for småbarn med mange muligheter for lek og læring. Lær smårollinger å lage mat, hvordan man skal oppføre …

Les mer...

Priser LEGO Modulbasert lekehus 10929

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Modulbasert lekehus 10929

Barn elsker å leke mor og far og barn! Med dette åpne og lettbygde dukkehuset er det plass til flere, slik at du også kan delta i leken!

Stort lekesett med dukkehus og familie

Et fargerikt og tidsriktig dukkehus for småbarn med mange muligheter for lek og læring. Lær smårollinger å lage mat, hvordan man skal oppføre seg ved matbordet og gode leggerutiner gjennom gøyalt rollespill. Inkluderer figurer av voksen mann, voksen kvinne og barn samt en hund og en kosebamse – ting som skaper en trygg ramme for små barn. Dukkehuset byr på velkjente detaljer og endeløse muligheter for lek og moro, og som forelder kan du være med når barnet ditt lærer seg viktige ferdigheter underveis i leken. Dukkehuset kan bygges om til et tårnhus og et bolighus for enda mer moro!

Flott pedagogisk leke for småbarn

LEGO DUPLO læringsleker inneholder gjenkjennelige figurer og velkjente scenarioer som stimulerer til fysisk rollespillmoro uten fasit og mange utviklingsfordeler.

 • Dette åpne 3-i-1-dukkehussettet er lett å sette sammen og har plass til flere som leker samtidig. Det stimulerer småbarns finmotorikk samt sosiale og emosjonelle ferdigheter gjennom bygging, lek, ombygging og enda mer lek.
 • Dette allsidige lekehuset har kjøkken, stue, bad og soverom. Det er fullt av realistiske detaljer, inkludert et kjøleskap som kan åpnes. Settet inneholder mamma, pappa, barn, hund og kosebamse samt mye morsomt tilbehør.
 • Lær smårollinger om matlaging, oppførsel ved matbordet og rutiner før legging. Kan bygges om til et tårnhus og deretter til enda et bolighus! Del magisk rollespillmoro mens dere utforsker alle lekemulighetene sammen.
 • Barn kan iscenesette fantasifulle fortellinger med dette 3-i-1-lekehuset. Denne flotte gaven for barn fra to år og oppover byr på mange muligheter til å utforske og lære.
 • Hovedmodellen er over 36 cm høy, 39 cm bred og 10 cm dyp. Vil dere ha enda flere lekemuligheter, kan dette allsidige lekesettet kombineres med andre LEGODUPLO lekesett.
 • Drevet av barns fantasi! Fysiske, batteriløse leker styrker barns kreativitet, fantasi og praktiske ferdigheter, og de gir dem tilfredsstillelsen av å «klare selv».
 • Åpne esken til dette 3-i-1-dukkehuset, og se hvordan byggingen, leken og læringen begynner øyeblikkelig. Enkle instruksjoner for foreldre og småbarn gir ideer og inspirasjon til morsom lek.
 • Gi småbarn en innføring i fasitløs, kreativ lek som inspirerer unge hjerner. LEGO DUPLO lekesett byr på kjente scenarioer, gøyale figurer og brukervennlige klosser og deler og er flotte leker som gir små barn muligheten til å utvikle seg.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • I LEGO konsernet tester vi LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle byggesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Modulbasert lekehus
SKU
10929
EAN
5702016618181
UPC
673419318952
Deler
129
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.