LEGO Bulldoser 10930

Bulldoserleke for smbarn byggemoro som bygger ferdigheter!

lego 10930 bulldoser
 • 10 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10930 SKU

Lekesettet LEGO DUPLO Bulldoser (10930) inspirerer småbarn til å bygge, manøvrere og utfolde seg med kreativ frilek. Mens de rollespiller byggefortellinger med denne funksjonelle leken, utvikler de samtidig fysiske og kognitive ferdigheter de får nytte av resten av livet. Anleggsarbeider og lekekjøretøy for barn. Settet inkluderer en figur av en anleggsarbeider med refleksvest og en fin, …

Les mer...

Priser LEGO Bulldoser 10930

Proshop.no Proshop.no -20% 104 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 130 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 130 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Bulldoser 10930

Lekesettet LEGO DUPLO Bulldoser (10930) inspirerer småbarn til å bygge, manøvrere og utfolde seg med kreativ frilek. Mens de rollespiller byggefortellinger med denne funksjonelle leken, utvikler de samtidig fysiske og kognitive ferdigheter de får nytte av resten av livet.

Anleggsarbeider og lekekjøretøy for barn
Settet inkluderer en figur av en anleggsarbeider med refleksvest og en fin, bevegelig bulldoser som gir foreldre og barn muligheten til å jobbe sammen som et team. Barn bygger finmotoriske ferdigheter når de manøvrerer bulldoseren til anleggsplassen for å flytte på kampesteinen med skuffen. Men de må være forsiktige! Kampesteinen kan nemlig når som helst sprekke opp.

Leter du etter en ekstra flott byggeleke for småbarn?
Det allsidige utvalget av LEGO DUPLO lekesett skaper mange minneverdige lekeøyeblikk for foreldre og førskolebarn. LEGO DUPLO sett er konstruert for å oppfylle småbarns behov i takt med at de vokser. De byr på utviklende lek som stimulerer barn til å uttrykke seg og lære.

 • Når småbarn rollespiller fantasifulle fortellinger om alt som skjer på anleggsplassen med settet LEGO DUPLO Bulldoser (10930), utvikler de samtidig viktige ferdigheter de har glede av resten av livet!
 • Settet inneholder en fin, bevegelig bulldoser med manuell løfteskuffe, en kampestein som kan åpnes, et varselskilt for trafikanter og en anleggsarbeider-figur med refleksvest.
 • Foreldre og foresatte kan delta i fantasifylt rollespill med smårollingene sine og se hvordan barnas finmotorikkutvikles i takt med at de manøvrerer bulldoseren og flytter på kampesteinen med skuffen.
 • Vil du gi små barn en ypperlig leke som er tilpasset deres voksende behov, er settet LEGO DUPLO Bulldoser et flott gavesett for barn som liker kjøretøy og byggeplasser. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Bulldoseren er over 10 cm høy, 17 cm lang og 7 cm bred og kan tas med overalt for morsom og fantasifull lek på farten. Kan kombineres med andre LEGO DUPLO anleggssett for enda mer moro.
 • Dette praktiske lekesettet krever ikke batterier. LEGO DUPLO Bulldoser drives utelukkende av barns fantasi – derfor kan leken fortsette i det uendelige!
 • Enkle instruksjoner med ideer og inspirasjon gir småbarn og foreldre maksimal moro og utviklingsmessig utbytte av det allsidige lekesettet, rett fra esken.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett byr på velkjente miljøer, gøyale figurer og deler som er enkle å håndtere og får fart på smårollingers fantasi. Settene inspirerer til bygging, læring og frilek.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO DUPLO lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bulldoser
SKU
10930
EAN
5702016618198
UPC
673419318969
Deler
10
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
130 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.