LEGO Lastebil og beltegravemaskin 10931

La smbarn bygge ferdigheter med en lekegravemaskin og lekelastebil!

lego 10931 lastebil og beltegravemaskin
 • 20 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10931 SKU

LEGO DUPLO Lastebil og beltegravemaskin(10931) stimulerer små bygningsarbeidere til kreativ frilek. Når de iscenesetter fantasifylte byggeplassfortellinger med lastebilen, gravemaskinen og de to bygningsarbeiderne, utvikler de samtidig verdifulle fysiske og kognitive ferdigheter som de har glede av resten av livet. Byggeplassleke med kjøretøy og arbeidere. Med to bygningsarbeidere, en lastebil med tipp-funksjon og en gravemaskin med roterende …

Les mer...

Priser LEGO Lastebil og beltegravemaskin 10931

Proshop.no Proshop.no -41% 164 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Lastebil og beltegravemaskin 10931

LEGO DUPLO Lastebil og beltegravemaskin(10931) stimulerer små bygningsarbeidere til kreativ frilek. Når de iscenesetter fantasifylte byggeplassfortellinger med lastebilen, gravemaskinen og de to bygningsarbeiderne, utvikler de samtidig verdifulle fysiske og kognitive ferdigheter som de har glede av resten av livet.

Byggeplassleke med kjøretøy og arbeidere
Med to bygningsarbeidere, en lastebil med tipp-funksjon og en gravemaskin med roterende grabb kan smårollinger få jobben gjort sammen med foreldrene sine. Barna utvikler finmotorikken sin mens de manøvrerer og utfører forskjellige oppgaver på byggeplassen ved hjelp av kjøretøyene. Få kampesteinene oppå lasteplanet. Men vær forsiktig: Kampesteinen kan plutselig sprekke opp!

Hvilken byggeleke er best for små barn og førskolebarn?
LEGO DUPLO byggeplassettene er utviklet spesielt for å gi førskolebarn leker som stimulerer dem i takt med at de vokser og får nye behov. Settene kan brukes sammen for enda mer lekemoro.

 • Foreldre og førskolebarn kan rollespille byggeplass-historier sammen med settet LEGO DUPLO Lastebil og beltegravemaskin (10931). Gjennom gøyal frilek utvikler smårollinger viktige ferdigheter som de får bruk for resten av livet.
 • Settet inkluderer to tidsriktige figurer av bygningsarbeidere, en skyve-lastebil med tipp-funksjon, En skyve-gravemaskin med roterende grabb og en kampestein som kan åpnes.
 • Foreldre og foresatte kan delta i fantasifylt byggeplass-lek og være med når barna deres når viktige utviklingsmessige milepæler. Når barn manøvrerer og betjener kjøretøyene, utvikler de samtidig finmotorikken og problemløsningsevnen sin.
 • Ser du etter en leke som virkelig oppfyller behovene til barn i utvikling, er dette byggeplass-settet fullt av funksjoner som stimulerer og inspirerer nysgjerrige barn fra to år og oppover.
 • Lastebilen er over 11 cm høy, 14 cm lang og 7 cm bred, mens gravemaskinen er over 12 cm høy, 18 cm lang og 7 cm bred – perfekt for små hender.
 • Kreverikke batteri. Lekesettet LEGO DUPLO Lastebil og beltegravemaskin drives av barns fantasi – dermed kan den praktiske og kreative leken vare så lenge de vil!
 • Enkle instruksjoner gir maksimal moro og utvikling. Dermed får foreldre og smårollinger mest mulig ut av det allsidige lekesettet fra første sekund.
 • LEGO DUPLO lekesett er designet for å underholde, stimulere og inspirere førskolebarn. Med velkjente scenarioer, gøyale figurer og deler som er spesielt tilpasset små hender, inspirerer disse settene til fantasifull frilek.
 • Helt siden 1969 har LEGO DUPLO leker for småbarn oppfylt bransjens strengeste standarder. Det gjør at de er lette for små hender å gripe, sette sammen ta fra hverandre – hver gang.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO DUPLO lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Lastebil og beltegravemaskin
SKU
10931
UPC
673419318976
Deler
20
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.