LEGO 10932 Byggearbeid med rivningskule

Rollespill situasjoner fra bygg- og anleggsverdenen med kran, lastebil og bulldoser

lego 10932 byggearbeid med rivningskule
 • 56 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10932 SKU

Med lekesettet LEGO® DUPLO® Byggearbeid med rivningskule (10932) får foreldre og førskolebarn tre flotte anleggsmaskiner som de kan bruke for å rive en bygning og rydde bort rivningsavfallet etterpå.Inkluderer tidsriktige figurer av en kvinnelig og en mannlig bygningsarbeider, en regulerbar kran, en dumper, bulldoser med forsterkede jernbaneskinner, et lite hus og flere kampesteiner.Foreldre og barn …

Les mer...

Priser LEGO 10932 Byggearbeid med rivningskule

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO 10932 Byggearbeid med rivningskule

 • Med lekesettet LEGO DUPLO Byggearbeid med rivningskule (10932) får foreldre og førskolebarn tre flotte anleggsmaskiner som de kan bruke for å rive en bygning og rydde bort rivningsavfallet etterpå.
 • Inkluderer tidsriktige figurer av en kvinnelig og en mannlig bygningsarbeider, en regulerbar kran, en dumper, bulldoser med forsterkede jernbaneskinner, et lite hus og flere kampesteiner.
 • Foreldre og barn kan samarbeide om å få skikkelig sving på rivningskulen og rive det vesle huset. Etterpå kan de rydde byggetomten med bulldoseren og kjøre inn nye byggematerialer med lastebilen.
 • Leter du etter en ekstra flott byggeplass-leke for smårollinger, inneholder dette kreative byggelekesettet LEGO DUPLO kjøretøy, bygningsarbeidere og et miljø som holder barn fra to år og oppover engasjert og underholdt med pedagogisk lek.
 • Kranen er over 28 cm høy, 10 cm lang og 12 cm bred – altså stor nok for seriøse byggeoppdrag, og liten nok for små hender. Kan brukes med andre LEGO DUPLO anleggssett.
 • Dette lekesettet krever ikke batterier. Barns fantasi er alt som trengs for å få fart på den kreative frileken!
 • Enkle instruksjoner gjør det lett for foreldre og småbarn å få mest mulig ut av settet rett fra esken, og det gir maksimal uttelling både når det gjelder lekemuligheter og utviklingsfordeler.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett inkluderer gøyale og velkjente miljøer og deler som er enkle for små barn å bruke. Dette får fart på smårollingers fantasi og inspirerer dem til å bygge, lære og leke fritt.
 • LEGO DUPLO bygg- og anleggssett oppfyller de strengeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO DUPLO lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Byggearbeid med rivningskule
SKU
10932
EAN
5702016618211
Deler
56
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.