LEGO Byggearbeid med tårnkran 10933

Travel byggeplass full av oppgaver som bygger ferdigheter

lego 10933 byggearbeid med trnkran
 • 123 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10933 SKU

LEGO DUPLO Byggearbeid med tårnkran (10933) lekesett med kjøretøy, aktiviteter og figurer som inspirerer til rollespill og bygger barns ferdigheter. En travel byggeplass full av lekemuligheter. Det er travelt for små bygningsarbeidere som skal utforske den travle byggeplassen. Settet inneholder en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran, og foreldre og barn kan samarbeide om å …

Les mer...

Priser LEGO Byggearbeid med tårnkran 10933

Lego.com LEGO.com 1 119 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Byggearbeid med tårnkran 10933

LEGO DUPLO Byggearbeid med tårnkran (10933) lekesett med kjøretøy, aktiviteter og figurer som inspirerer til rollespill og bygger barns ferdigheter.

En travel byggeplass full av lekemuligheter
Det er travelt for små bygningsarbeidere som skal utforske den travle byggeplassen. Settet inneholder en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran, og foreldre og barn kan samarbeide om å levere materialer, bygge et tårn og rydde gaten for skrot og avfall. Og lunsjen tar de ved pølseboden på anleggsplassen!

Allsidig sett med mange funksjoner
Med fem tidsriktige figurer – kvinnelig maler og kranfører, to mannlige bygningsarbeidere og en pølseselger – samt mange tøffe funksjoner, inkludert lys- og lydklosser og en bulldoser med friksjonsmotor, er dette et sett som engasjerer, underholder og inspirerer små barn. Kan brukes sammen med andre LEGO DUPLO byggesett for enda flere lekemuligheter.

 • Lekesettet LEGO DUPLO Byggearbeid med tårnkran (10933) er en travel byggeplass stappfull av store maskiner, spennende oppgaver og mange forskjellige figurer som inspirerer til rollespill og ferdighetsutvikling.
 • Inkluderer fem tidsriktige figurer og fire kjøretøy – en stor bulldoser, minibulldoser, dumperlastebil, gravemaskin og kran – alle med spennende funksjoner, inkludert skyv og slipp-friksjonsmotor, lyder, lys og fungerende vinsj.
 • Med lys og lyder blir det full aktivitet på byggeplassen. Barn kan løfte den bærbare doen på plass med kranen, levere materialer og rydde gaten for rot og skrot. Og når det er tid for pause, kan de besøke pølseboden!
 • Leter du etter en ekstra flott gave til en smårolling som utvikler seg i full fart, er dette settet for deg. Denne byggeplassleken med funksjonelle og praktiske anleggsmaskiner har alt barn fra to år og oppover kan drømme om.
 • Hovedbygningen med påmontert kran er over 40 cm høy, 20 cm bred og 25 cm dyp og inspirerer barn til fantasifull lek i stor skala med deler som passer perfekt i små hender.
 • Leken drives av barns fantasi, mens lys og lyder drives av tre LR41 (knappcellebatteri) og tre LR44 (knappcellebatterier). Batteriene følger med.
 • Klare og enkle instruksjoner gjør det lett for barn og foreldre å bygge, leke og få maksimalt utbytte av alle funksjonene til det allsidige lekesettet, rett fra esken.
 • LEGO DUPLO frilek-lekesett er laget for å underholde, stimulere og inspirere førskolebarn, og de inneholder gjenkjennelige miljøer, gøyale figurer og småbarntilpassede deler.
 • LEGO DUPLO byggesett oppfyller de aller strengeste bransjestandarder og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO konsernet dropper, varmer opp, knuser, vrir og analyserer klossene og delene som inngår i LEGO DUPLO lekesettene, for å sørge for at alle småbarnleker oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Byggearbeid med tårnkran
SKU
10933
EAN
5702016618228
Deler
123
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 119 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.