LEGO Kreative dyr 10934

Engasjer og gled sm barn med et byggesett med dyr!

lego 10934 kreative dyr
 • 175 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10934 SKU

Alle barn elsker dyr, det er sikkert. Og med disse ni søte dyrene fra hele verden kan de bygge og leke og samtidig utvikle viktige ferdigheter som kreativitet, fantasi og praktisk tenkning. Smårollingens første lekesett Små barn knytter seg lett til de gjenkjennelige dyrefigurene, og derfor utvikler de seg både emosjonelt og finmotorisk når de bygger og …

Les mer...

Priser LEGO Kreative dyr 10934

Lego.com LEGO.com 559 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Kreative dyr 10934

Alle barn elsker dyr, det er sikkert. Og med disse ni søte dyrene fra hele verden kan de bygge og leke og samtidig utvikle viktige ferdigheter som kreativitet, fantasi og praktisk tenkning.

Smårollingens første lekesett

Små barn knytter seg lett til de gjenkjennelige dyrefigurene, og derfor utvikler de seg både emosjonelt og finmotorisk når de bygger og leker med dem. Når de flytter om på dyrene og tilbehøret og rollespiller ulike fortellinger, styrker de fantasien sin og utvikler samtidig sin visuo-spatiale bevissthet. Gi små dyreelskere timevis med fantasifull moro med disse kjempesøte dyrefigurene. Foreldre og foresatte kan også delta i den morsomme leken og oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler.

Pedagogiske byggeleker for små barn

LEGO DUPLO sett skaper velkjente scenarioer med fargerike, trygge og barnevennlige deler som stimulerer småbarns fantasi og gir dem full kontroll over den kreative leken.

 • Mens barna bygger og leker med de søte dyrefigurene i habitatene deres, utvikler de viktige kreative, fantasidrevne og praktiske ferdigheter som de har nytte av hele livet.
 • Dette settet med 175 deler inneholder fargerike klosser og deler som kan settes sammen til en ape, tiger, tukan, panda, elefant, sjiraff, krokodille, pingvin og hval samt tre flotte habitater: Arktis, jungel og savanne.
 • Det er lett for små barn å gripe og sette sammen de barnevennlige delene. Med settets ni dyr og tre habitater kan barna slippe fantasien fri i leken (men se opp for krokodillen som kan åpne munnen!).
 • Små dyrevenner vil elske disse ni dyrevennene. Denne allsidige, pedagogiske leken består av trygge og barnevennlige deler. Den er perfekt som gave til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger og passer for småbarn fra 18 måneder og oppover.
 • Dette dyrefigur-lekesettet byr på fysisk lek i stor skala med en pingvinen som er over 8 cm høy og et palmetreet som er over 13 cm. Kan kombineres med andre LEGO DUPLO sett for enda mer moro.
 • Leken kan starte umiddelbart. Settet krever ingen batterier – det er barns grenseløse fantasi som er drivkraften bak den frie leken.
 • Enkle instruksjoner byr på ideer og inspirasjon for foreldre og småbarn. Gi barn en fellesskapsopplevelse og endeløse muligheter for utvikling gjennom kreativ bygging og fantasifullt rollespill.
 • Gi førskolebarn en innføring i stimulerende frilek med LEGO DUPLO lekesett. Settene inneholder barnevennlige klosser som gjengir velkjente scenarioer, dyr og gjenstander, og er ideelle som gaver til vitebegjærlige barn.
 • LEGO DUPLO lekesett for småbarn kvalitetstestes grundig hos oss og oppfyller bransjens strengeste standarder. Små barn lett kan gripe klossene, sette dem sammen og ta dem fra hverandre – og sånn har det vært siden 1969!
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO DUPLO klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at alle barns DUPLOlekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreative dyr
SKU
10934
EAN
5702016668049
Deler
175
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
559 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.