LEGO T. rex og Triceratops rømmer 10939

Jurassic World lekesett for dinosaurinteresserte frskolebarn

lego 10939 t rex og triceratops rommer
 • 36 Deler
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 10939 SKU

LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og Triceratops rømmer (10939) er fullt av gøyale funksjoner og spennende Jurassic World-filmaction som får dinosaurinteresserte barn til å brøle høyt av glede. Utviklende dinosaurlekesett. Når T. rex bryter seg ut av den ikoniske porten i Jurassic World, må førskolebarna hjelpe Owen med å redde triceratops-ungen og kjøre den i …

Les mer...

Priser LEGO T. rex og Triceratops rømmer 10939

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Jurassic World

Beskrivelse LEGO T. rex og Triceratops rømmer 10939

LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og Triceratops rømmer (10939) er fullt av gøyale funksjoner og spennende Jurassic World-filmaction som får dinosaurinteresserte barn til å brøle høyt av glede.

Utviklende dinosaurlekesett
Når T. rex bryter seg ut av den ikoniske porten i Jurassic World, må førskolebarna hjelpe Owen med å redde triceratops-ungen og kjøre den i sikkerhet på motorsykkelen sin. Fra lekesettets porter til T. rex’ glefsende kjever, høyspentgjerdet til den tøffe motorsykkelen med plass til Owen og triceratops-ungen – dette lekesettet er fullt av gøyale funksjoner og spennende action som utvikler barns finmotorikk og fantasi.

Fysiske og fantasistimulerende rollespill-sett for småbarn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. Lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen.

 • LEGO DUPLO Jurassic World T. rex og Triceratops rømmer (10939) er et spennende og engasjerende lekesett som byr på fysisk action og utviklende lek for dinosaurinteresserte barn i førskolealder.
 • Inkluderer en byggbar inngang til Jurassic World, med gjerde som kan åpnes og lukkes, en stor T. rex med munn som kan åpnes, en triceratops-unge og en figur av dinosaurtreneren Owen Grady på motorsykkel.
 • Settet byr på masse leken og fantasifull læring for små dinosaurfans, med en T. rex på rømmen som må fanges igjen, og en triceratops-unge som må reddes og passes på.
 • Dette settet for førskolebarn har alt. Barn fra to år og oppover utvikler viktige ferdigheter med kreativ bygging, omsorgsfullt rollespill, spennende action og grenseløs, fantasifull lek. vDenne allsidige bygge- og lekemodellen er 18 cm høy, 48 cm bred og 13 cm dyp og byr på masse gøyal lek.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for foreldre å dele en gøyal byggeopplevelse og viktige utviklingsmilepæler med smårollingen sin.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fargerike og småbarnvennlige klosser og fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO T. rex og Triceratops rømmer
SKU
10939
EAN
5702016911091
UPC
673419338196
Deler
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.