LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

Smbarnvennlig og utviklende lekesett med Spider-Man

lego 10940 spider mans hovedkvarter
 • 36 Deler
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 10940 SKU

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) er et perfekt sett for blivende superhelter. Det allsidige lekesettet inneholder tre superheltfigurer og byr på mange supergøyale aktiviteter. Gøyal action med Spider-Man og venner. Dette allsidige lekesettet et basert på den populære Disney+ TV-serien Spidey and His Amazing Friends og kombinerer lek og moro fra serien med utviklende og …

Les mer...

Priser LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Spider-Man

Beskrivelse LEGO Spider-Mans hovedkvarter 10940

LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) er et perfekt sett for blivende superhelter. Det allsidige lekesettet inneholder tre superheltfigurer og byr på mange supergøyale aktiviteter.

Gøyal action med Spider-Man og venner
Dette allsidige lekesettet et basert på den populære Disney+ TV-serien Spidey and His Amazing Friends og kombinerer lek og moro fra serien med utviklende og fysisk LEGO DUPLO bygging. Settet inkluderer tre superhelter – Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider – i det edderkoppformede hovedkvarteret med gøyalt tilbehør som inspirerer til fantasidrevet rollespill. Inkluderer motorsykkel, sklie og tauhuske.

Fysisk og fantasifull rollespill-leke for småbarn
LEGO DUPLO leker byr på gøyal frilek for førskolebarn, hvor de kan utfolde seg fritt mens de lærer, og hvor foreldre og barn kan dele viktige utviklingsøyeblikk.

 • LEGO DUPLO Marvel Spider-Mans hovedkvarter (10940) inneholder tre superheltfigurer og byr på mange superkule aktiviteter, hvor blivende superhelter kan utfolde seg fritt i fysisk og fantasidrevet lek.
 • Inkluderer et byggbart Spider-Man-hovedkvarter samt superheltfigurer av Spider-Man, Miles Morales og Ghost Spider, en kul motorsykkel og gøyalt tilbehør.
 • Dette unikt allsidige lekesettet gir mange muligheter til å la de tre superheltvennene samarbeide og utføre spennende oppdrag og gøyale aktiviteter sammen.
 • Gi små superhelter noe ekstra med denne flotte gaven for barn fra to år og oppover. Når de rollespiller spennende eventyr, utvikler de ferdigheter som de får bruk for resten av livet.
 • Allsidig bygge- og lekesett som er 19 cm høyt, 12 cm bredt og 13 cm dypt, og som byr på masse moro for små superhelter.
 • Med enkle, trykte instruksjoner kan foreldre dele en gøyal bygge- og lekeopplevelse med barna og være der når de når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har fargerike og småbarnvennlige klosser og fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Spider-Mans hovedkvarter
SKU
10940
EAN
5702016911299
UPC
673419338110
Deler
36
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.