LEGO Minni og Mikkes bursdagstog 10941

Utviklende lek om bord p Disney-bursdagstoget

lego 10941 minni og mikkes bursdagstog
 • 22 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10941 SKU

Lag en flott bursdagsfeiring for smårollingen i huset med settet LEGO DUPLO ǀ Disney Minni og Mikkes bursdagstog (10941). Dette flotte byggesettet inneholder barns favorittfigurer fra Disney og byr på mange utviklende aktiviteter. Settet gir barn en flott innføring i tall, kreativ bygging og ekte Disney-magi! Leken læring for unge sinn. Små barn kan bli med …

Les mer...

Priser LEGO Minni og Mikkes bursdagstog 10941

Proshop.no Proshop.no -41% 260 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -9% 400 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -9% 400 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Minni og Mikkes bursdagstog 10941

Lag en flott bursdagsfeiring for smårollingen i huset med settet LEGO DUPLO ǀ Disney Minni og Mikkes bursdagstog (10941). Dette flotte byggesettet inneholder barns favorittfigurer fra Disney og byr på mange utviklende aktiviteter. Settet gir barn en flott innføring i tall, kreativ bygging og ekte Disney-magi!

Leken læring for unge sinn
Små barn kan bli med Minni Mus, Mikke Mus og Pluto fra Disney på en tur med bursdagstoget og ta småstopp underveis for å lære nye ting med artige aktiviteter. Barn forbedrer finmotorikken sin når de setter sammen toget og stabler tallklossene. Samtidig stimuleres kreativiteten deres når de dekorerer vognene, og de utvikler sosiale ferdigheter gjennom rollespill med de kjente og kjære Disney-figurene.

Bygg ferdigheter med velkjente Disney-figurer
Alle LEGO DUPLO │ Disney byggesett for små barn er designet av eksperter og inkluderer fantasifulle funksjoner og kjente figurer. De stimulerer foreldre og barn til å leke sammen og bidrar til små barns utvikling.

 • LEGO DUPLO ǀ Disney Minni og Mikkes bursdagstog (10941) er et byggelekesett utviklet spesielt for førskolebarn. Det byr på utallige utviklingsaktiviteter, mange muligheter for fantasifull lek og ekte Disney-magi!
 • Inneholder figurer av Minni Mus, Mikke Mus og Pluto fra Disney, et tredelt, byggbart tog, en byggbar kake med stearinlys, tilbehør og fem tallklosser som kan stables.
 • Når barn bygger og leker med toget, utvikler de sine finmotoriske ferdigheter, og de lærer om tall når de stabler tallklossene. I tillegg utvikler de sine sosiale ferdigheter gjennom å rollespille med Disney-figurene.
 • For barn fra to år og oppover. Med denne gaven kan du gi smårollingen en virkelig minneverdig bursdag.
 • Toget er 15,5 cm høyt, 35,5 cm langt og 13,5 cm bredt. Denne allsidige byggeleken for småbarn byr på mange underholdende lekemuligheter.
 • Leken er designet av eksperter og elementene er lette for små hender å plukke opp og sette sammen. Det gøyale tilbehøret inspirerer til rollespill og inkluderer en gitar, ballonger, gaver og en tøykjole til Minni.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for foreldre å dele en gøyal byggeopplevelse med barna sine.
 • Alle LEGO DUPLO │ Disney byggelekesett for små barn er designet av eksperter og inkluderer fantasifulle funksjoner og kjente figurer. De stimulerer foreldre og barn til å leke sammen og bidrar til små barns utvikling.
 • LEGO DUPLO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Minni og Mikkes bursdagstog
SKU
10941
UPC
673419338028
Deler
22
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
440 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.