LEGO Minnis hus og kafé 10942

Fantasifull lek med Disney hus og kaf

lego 10942 minnis hus og kafe
 • 91 Deler
 • LEGO Disney Tema
 • 10942 SKU

Leter du etter et dukkehus med Disney-magi, byr LEGO DUPLO ǀ Disney Minnis hus og kafé (10942) på massevis av muligheter for fantasifullt rollespill. Disney-fans kan rollespille mange morsomme aktiviteter. Barn som liker Minni Mus og Dolly Duck, kan ta del i Disney-magien med dette praktiske lekesettet med hus og kafé. Settet er fullt av …

Les mer...

Priser LEGO Minnis hus og kafé 10942

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Disney

Beskrivelse LEGO Minnis hus og kafé 10942

Leter du etter et dukkehus med Disney-magi, byr LEGO DUPLO ǀ Disney Minnis hus og kafé (10942) på massevis av muligheter for fantasifullt rollespill.

Disney-fans kan rollespille mange morsomme aktiviteter
Barn som liker Minni Mus og Dolly Duck, kan ta del i Disney-magien med dette praktiske lekesettet med hus og kafé. Settet er fullt av fine funksjoner og tøft tilbehør som inspirerer til fantasifulle fortellinger og leken læring. Enten barna koser seg med te og vafler, steller blomstene eller planlegger et overnattingsbesøk, tar den morsomme leken aldri slutt med Minni og Dolly.

Bygg ferdigheter med velkjente Disney-figurer
Alle LEGO DUPLO │ Disney byggesett er designet av eksperter og inkluderer kjente figurer og fantasifulle funksjoner som stimulerer foreldre og småbarn til å leke sammen og dele viktige øyeblikk i barnas utvikling.

 • LEGO DUPLO ǀ Disney Minnis hus og kafé (10942) er et lekesett i dukkehus-stil og inkluderer masse tilbehør som passer for Disney-interesserte førskolebarn.
 • Inkluderer figurer av Minni Mus og Dolly Duck samt hus og kafé som kan bygges. Det rikholdige tilbehøret inspirerer til fantasifullt rollespill-lek, hvor barna lager og spiser mat, sover og gjør hagearbeid.
 • Førskolebarna kan samhandle med LEGO DUPLO figurene og glede seg over utallige muligheter for inspirerende rollespillbasert frilek med et sett som utvikler barnas sosiale, emosjonelle og finmotoriske ferdigheter.
 • Lekesettet kombinerer fysisk og kreativ bygging med ekte Disney-magi og byr på et engasjerende rollespillmiljø for barn fra to år og oppover.
 • Det allsidige lekesettet er 22 cm høyt, 38 cm bredt og 22 cm dypt og byr på utallige lekemuligheter.
 • Masse tilbehør, inkludert cupcaker, vafler, tekanne, vannkanne, feiekost, brød og kjøkkenmaskin, inspirerer til gøyale lekehistorier, hvor barn for eksempel kan spise frokost med en venn eller stelle blomster.
 • Enkle, trykte instruksjoner gjør det lett for foreldre å dele en gøyal byggeopplevelse med barna sine.
 • Alle LEGO DUPLO │ Disney byggelekesett for små barn er designet av eksperter og inkluderer fantasifulle funksjoner og kjente figurer. De stimulerer foreldre og barn til å leke sammen og bidrar til små barns utvikling.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Minnis hus og kafé
SKU
10942
EAN
5702016911244
UPC
673419338035
Deler
91
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.