LEGO Fine barndomsminner 10943

Lek og lr om kinesisk nyttrsfeiring og barnehagestart

lego 10943 fine barndomsminner
 • 227 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10943 SKU

LEGO DUPLO By Fine barndomsminner (10943) gir førskolebarn to spennende opplevelser: feiring av kinesisk nyttår og den første dagen i barnehagen. Med to alternative byggemodeller gir denne pedagogiske leken små barn utallige lekne læringsmuligheter. Lek som forbereder barn og beroliger foreldre. Foreldre og barn kan dele viktige utviklingsøyeblikk mens de utforsker settets to alternative modeller. Barn …

Les mer...

Priser LEGO Fine barndomsminner 10943

Lego.com LEGO.com 944 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Fine barndomsminner 10943

LEGO DUPLO By Fine barndomsminner (10943) gir førskolebarn to spennende opplevelser: feiring av kinesisk nyttår og den første dagen i barnehagen. Med to alternative byggemodeller gir denne pedagogiske leken små barn utallige lekne læringsmuligheter.

Lek som forbereder barn og beroliger foreldre
Foreldre og barn kan dele viktige utviklingsøyeblikk mens de utforsker settets to alternative modeller. Barn gjenskaper kinesiske nyttårstradisjoner, hvor de blant annet gir hverandre røde konvolutter og spiser «dumplings», og de kan øve seg på rutinene de vil oppleve i barnehagen. Når barn rollespiller situasjoner fra virkeligheten, tilegner de seg viktig kunnskap. De utvikler også finmotorikken sin, blir bedre på sosiale relasjoner og styrker sin emosjonelle intelligens, noe de vil ha nytte av senere når de opplever de samme situasjonene i virkeligheten.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
LEGO DUPLO lekesett byr på regelløs lek og gir barn muligheten til å uttrykke seg og lære nye ferdigheter på gøyale måter.

 • LEGO DUPLO By Fine barndomsminner (10943) er et 2-i-1 kvalitetslekesett som gir førskolebarn innsikt i to viktige hendelser i en familie: kinesisk nyttårsfeiring og den første dagen i barnehagen.
 • Lekesettet har mange kvalitetsfunksjoner, inkludert dører og vinduer som kan åpnes, sengeklær til sengene, skuffer som kan åpnes, dim sum-bord som kan rotere, og en sklie som figurene kan rutsje ned.
 • Mens barn rollespiller familiens nyttårstradisjoner og hverdagsrutinene i barnehagen, tilegner de seg ferdigheter som de har nytte av når de senere opplever disse hendelsene i virkeligheten.
 • For barn fra to år og oppover. Dette er en unik og funksjonsrik gave som lar små barn leke og lære alt om hva som skjer i forbindelse med to store merkedager for familien.
 • Det kinesiske nyttårsfeiringssettet er 28 cm høyt, 44 cm bredt og 44 cm dypt, mens barnehagen er 21 cm høy, 44 cm bred og 40 cm dyp.
 • Små barn lærer om forskjellige ting gjennom lek, inkludert tall, bokstaver, klokka, hverdagsrutiner, tilberedning av mat, leggerutiner, pottetrening og mye mer. I tillegg lærer de hvor viktig familie og venner er.
 • Foreldre og besteforeldre vil ha like stor glede av dette lekesettet som barn, og her er det duket for både familietreff, rollespill med koselige tradisjoner og øving som gjør innkjøringen i barnehagen mindre skummel.
 • Med LEGO DUPLO By lekesettene får førskolebarn gjenkjennelige scenarioer, gøyale figurer og lekebasert læring. Lekesettene er utformet av eksperter påbarn, og stimulerer barns utvikling gjennom gøyal frilek.
 • LEGO DUPLO komponenter oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fine barndomsminner
SKU
10943
EAN
5702016911305
Deler
227
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
944 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.