LEGO Romferge-oppdrag 10944

Gi smrollinger en hel galakse full av fantasilek

lego 10944 romferge oppdrag
 • 23 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10944 SKU

Overrask barna med LEGO DUPLO By Romferge-oppdrag (10944), og se hvordan fantasien og utviklingen deres skyter fart. Pedagogisk romrakett for barn. Super romfergeleke som åpner en galakse full av frilek for små astronauter. Bygg romfergen sammen med foreldre og venner, og reis ut i rommet på forskningsoppdrag. Barns kognitive evner, romforståelse og finmotorikk styrkes og utvikles …

Les mer...

Priser LEGO Romferge-oppdrag 10944

Proshop.no Proshop.no -37% 164 kr Kjøp
Lego.com LEGO.com 260 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Romferge-oppdrag 10944

Overrask barna med LEGO DUPLO By Romferge-oppdrag (10944), og se hvordan fantasien og utviklingen deres skyter fart.

Pedagogisk romrakett for barn
Super romfergeleke som åpner en galakse full av frilek for små astronauter. Bygg romfergen sammen med foreldre og venner, og reis ut i rommet på forskningsoppdrag. Barns kognitive evner, romforståelse og finmotorikk styrkes og utvikles gjennom spennende lek i verdensrommet.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • Overrask barn med lekesettet LEGO DUPLO By Romferge-oppdrag (10944), et allsidig sett som inspirerer til fantasifull rollespill-lek og styrker barnas fysiske og mentale utvikling.
 • Inneholder figurer av en kvinnelig og en mannlig astronaut, en byggbar romferge som kan åpnes, en flyttbar stige og hjul som går rundt. Inkluderer også en buggy med hjul og roterende radar på taket.
 • Barns kognitive evner, romforståelse og finmotorikk styrkes og utvikles mens de utforsker et grenseløst univers avgøyal frilek.
 • Denne romfergen byr på et helt univers av opplevelser for førskolebarn fra to år og oppover, og den passer perfekt som gave til bursdag, jul og andre høytider.
 • Lekesettet er 20 cm høyt, 15 cm bredt og 9 cm dypt og kan settes opp på mange forskjellige måter. Det kan også brukes sammen med andre leker i LEGO DUPLO By serien.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik det har vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Romferge-oppdrag
SKU
10944
UPC
673419338363
Deler
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
260 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.