LEGO Søppelbil og avfallsortering 10945

Sppelbil og fargekodede avfallssekker for resirkulering

lego 10945 soppelbil og avfallsortering
 • 19 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10945 SKU

LEGO DUPLO by Søppelbil og avfallsortering (10945) er et fargerikt og allsidig lekesett med mange funksjoner som lærer barn viktige ferdigheter gjennom lek. Allsidig lekesett om resirkulering. Med dette gøyale settet kan småbarn lære alt om resirkulering sammen med to DUPLO figurer. De kan øve seg på fargesortering med fargede avfallssekker som skal i matchende dunker. …

Les mer...

Priser LEGO Søppelbil og avfallsortering 10945

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Søppelbil og avfallsortering 10945

LEGO DUPLO by Søppelbil og avfallsortering (10945) er et fargerikt og allsidig lekesett med mange funksjoner som lærer barn viktige ferdigheter gjennom lek.

Allsidig lekesett om resirkulering
Med dette gøyale settet kan småbarn lære alt om resirkulering sammen med to DUPLO figurer. De kan øve seg på fargesortering med fargede avfallssekker som skal i matchende dunker. Finmotorikken øves opp med den manøvrerbare søppelbilen og lokk som kan åpnes og lukkes på dunkene, mens fantasien slippes løs med gøyal rollespill-lek. Barn kan feie opp søppel fra bakken med den store kosten og lære miljøvennlige vaner som varer livet ut.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen.

 • LEGO DUPLO by Søppelbil og avfallsortering (10945) er et fargerikt og allsidig lekesett med mange funksjoner og gøyale aktiviteter som inspirerer til læring og lek.
 • Inkluderer to DUPLO figurer – en gutt og en gjenvinningsoperatør – en manøvrerbar lastebil med tippbart lasteplan, tre sekker som passer i tre matchende avfallsdunker, og en stor feiekost.
 • Gjennom fantasifull rollespill-lek hvor barna sorterer avfall og tømmer resirkuleringsdunkene i søppelbilen, lærer de om farger og miljøvennlige vaner mens de utvikler finmotorikken sin.
 • Dette funksjonsrike lekesettet gir små barn utallige muligheter for leken læring, og foreldre kan være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 11 cm høyt, 15 cm bredt og 7 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Søppelbil og avfallsortering
SKU
10945
EAN
5702016911046
UPC
673419338370
Deler
19
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.