LEGO Familie med campingbil 10946

Gyalt camping-lekesett for hele familien

lego 10946 familie med campingbil
 • 30 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10946 SKU

LEGO DUPLO By Familie med campingbil (10946) byr på utallige aktiviteter og læringsmuligheter som foreldre og barn kan utforske sammen. Rollespillbasert utendørsmoro for hele familien. Bli med smårollingen din på campingtur i skogen, hvor dere kan kose dere med gøyale familieaktiviteter. Tre søte figurer får plass i campingbilen, og taket kan tas av for enkel tilgang …

Les mer...

Priser LEGO Familie med campingbil 10946

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Familie med campingbil 10946

LEGO DUPLO By Familie med campingbil (10946) byr på utallige aktiviteter og læringsmuligheter som foreldre og barn kan utforske sammen.

Rollespillbasert utendørsmoro for hele familien
Bli med smårollingen din på campingtur i skogen, hvor dere kan kose dere med gøyale familieaktiviteter. Tre søte figurer får plass i campingbilen, og taket kan tas av for enkel tilgang til interiøret. Alt utstyret får plass på taket, og så er det bare å kjøre forsiktig til leirplassen. Stoffteltet er lett å sette opp, dere kan dra på en spennende kanotur på elven, og etterpå kan dere samles rundt leirbålet og lage te og hygge dere med allsang og gitarspill. Ikke glem å knipse bilder til familiealbumet!

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen.

 • LEGO DUPLO By Familie med campingbil (10946) er et fargerikt lekesett som byr på gøyale familieaktiviteter og læringsmuligheter som foreldre og barn kan utforske sammen.
 • Inneholder fire DUPLO figurer – en dame, en mann, en jente og en gutt – en campingbil med avtakbart tak og hjul som går rundt, stofftelt, kano og gøyalt tilbehør.
 • Gjennom fantasifulle camping-eventyr utvikler barna finmotorikken sin og lærer hvor fint det er å være sammen som familie.
 • Dette lekesettet gir små barn utallige muligheter for leken læring med gøyale aktiviteter, og foreldre kan være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 14 cm høyt, 7 cm bredt og 9 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre. Slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller høye sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Familie med campingbil
SKU
10946
EAN
5702016911053
UPC
673419338387
Deler
30
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.