LEGO Racerbiler 10947

Fargerikt racerbane-lekesett for spennende billp

lego 10947 racerbiler
 • 44 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10947 SKU

LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et fargerikt billøp-lekesett som byr på gøyalt rollespill og utvikler ferdighetene til små sjåfører. Racerbil-lekesett spekket med aktiviteter. Få actionfylt, gøyal og utviklende lek med dette fargerike racerbilsettet. To «skyv-og-slipp-biler» og masse tilbehør inspirerer barn til spennende billøp-rollespill. Vask og lad bilene, sett ut kjeglene og vift med flagget for …

Les mer...

Priser LEGO Racerbiler 10947

Lego.com LEGO.com 454 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 482 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Racerbiler 10947

LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et fargerikt billøp-lekesett som byr på gøyalt rollespill og utvikler ferdighetene til små sjåfører.

Racerbil-lekesett spekket med aktiviteter
Få actionfylt, gøyal og utviklende lek med dette fargerike racerbilsettet. To «skyv-og-slipp-biler» og masse tilbehør inspirerer barn til spennende billøp-rollespill. Vask og lad bilene, sett ut kjeglene og vift med flagget for å starte løpet ... KJØR! Etter løpet kan settet bygges om til et podium med pokal, hvor sjåførene kan feire seieren. Det perfekte settet for lek med foreldre, søsken og venner. Førskolebarn utvikler finmotorikken samt sine sosiale, emosjonelle og kreative ferdigheter.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen.

 • LEGO DUPLO By Racerbiler (10947) er et fargerikt billøp-lekesett som utvikler barns ferdigheter og inspirerer til fantasidrevet og spennende rollespill-lek med andre.
 • Inneholder DUPLO figurer av en kvinnelig og en mannlig sjåfør med hjelm, to «skyv-og-slipp-biler» og tilbehør som pokal, flagg, ladestasjon for elbiler, kjegler og bilvaskeutstyr.
 • Førskolebarn kan delta i fantasidrevet rollespill-lek på en gøyal billøpbane, hvor de utvikler finmotorikken sin samt sine sosiale, emosjonelle og kreative ferdigheter.
 • Dette allsidige og fargerike lekesettet byr på massevis av gøyal lek og lar foreldre være med når barna deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 19 cm høyt, 50 cm bredt og 25 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • De to racerbilene har et mekanisk «skyv-og-slipp-understell» og krever derfor ikke batterier!
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Racerbiler
SKU
10947
EAN
5702016911312
UPC
673419338127
Deler
44
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
454 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.