LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Alt-i-ett-billekesett for bilinteresserte smbarn

lego 10948 parkeringshus og bilvask
 • 112 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10948 SKU

Ser du etter en billeke som styrker små barns ferdigheter og fantasi? Alt-i-ett-settet LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) gir bilinteresserte småbarn massevis av gøyale aktiviteter. Kreativ leke med parkeringshus og bilvask. Dette allsidige kjøretøysettet inkluderer en automatisk bilvask, ladestasjon, rampe, parkeringsplasser, sperrebom, manuell bilvask, to biler (en med mekanisk skyv og slipp-funksjon) og en campingbil …

Les mer...

Priser LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Proshop.no Proshop.no -43% 751 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 249 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 1 249 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Parkeringshus og bilvask 10948

Ser du etter en billeke som styrker små barns ferdigheter og fantasi? Alt-i-ett-settet LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) gir bilinteresserte småbarn massevis av gøyale aktiviteter.

Kreativ leke med parkeringshus og bilvask
Dette allsidige kjøretøysettet inkluderer en automatisk bilvask, ladestasjon, rampe, parkeringsplasser, sperrebom, manuell bilvask, to biler (en med mekanisk skyv og slipp-funksjon) og en campingbil med plass til tre minifigurer og utstyr på taket. Settet inkluderer også tilbehør og figurer (to menn, en bestemor, et barn og en hund) som inspirerer til grenseløs og fantasidrevet lek. Når barn utforsker alle lekemulighetene i settet, utvikler de viktige ferdigheter som de har bruk for resten av livet.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn boltre seg i gøyal lek uten regler og uttrykke seg fritt. DUPLO lekesettene gir dessuten foreldre muligheten til å oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler mens de bygger sammen.

 • LEGO DUPLO Parkeringshus og bilvask (10948) er et alt-i-ett-lekesett med bilrelaterte aktiviteter som styrker barns ferdigheter, fantasifulle funksjoner og utallige lekemuligheter.
 • Inkluderer fire DUPLO figurer – to menn, en bestemor og et barn samt en hundefigur – og gøyale funksjoner som automatisk bilvask med «vaskegardin» av stoff, en hevbar sperrebom og en billettautomat.
 • Tre kjøretøy, inkludert en skyvebil, en mekanisk skyv og slipp-bil og en campingbil med plass til tre figurer, avtakbart tak og utstyrslagring på taket.
 • Når barn lager rollespill-historier med bilvasken, ladestasjonen, rampen, kjøretøyene, tilbehøret og LEGO DUPLO figurene, utvikler de samtidig finmotorikken, tilpasningsevnen og uttrykksevnen sin.
 • Dette allsidige lekesettet er flott som gave til bilinteresserte småbarn fra to år og oppover. Det gir foreldre muligheten til å oppleve at barna når viktige milepæler.
 • Lekesettet er i utgangspunktet 31 cm høyt, 79 cm bredt og 20 cm dypt, men det kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller bransjens strenge standarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Parkeringshus og bilvask
SKU
10948
EAN
5702016911329
UPC
673419338134
Deler
112
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
1 320 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.