LEGO Dyra på bondegården 10949

Smbarn kan leke og lre med fire dyrevenner

lego 10949 dyra pa bondegarden
 • 11 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10949 SKU

Det allsidige settet LEGO DUPLO By Dyra på bondegården (10949) byr på fantasidrevet lek med fire søte bondegårdsdyr. Underveis utvikler barna viktige ferdigheter de har nytte av livet ut. Bygg ferdigheter med barnevennlige dyr. Foreldre og førskolebarn kan leke med den søte grisen, sauen, anda og katten. Disse fire fine bondegårdsdyrene er lette å holde og …

Les mer...

Priser LEGO Dyra på bondegården 10949

Proshop.no Proshop.no -20% 96 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 120 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 120 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Dyra på bondegården 10949

Det allsidige settet LEGO DUPLO By Dyra på bondegården (10949) byr på fantasidrevet lek med fire søte bondegårdsdyr. Underveis utvikler barna viktige ferdigheter de har nytte av livet ut.

Bygg ferdigheter med barnevennlige dyr
Foreldre og førskolebarn kan leke med den søte grisen, sauen, anda og katten. Disse fire fine bondegårdsdyrene er lette å holde og leke med for små hender, og mens barna passer på dyra og mater og legger dem, styrker de finmotorikken sin og utvikler sine sosiale og emosjonelle ferdigheter.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • Gled en liten dyreelsker med settet LEGO DUPLO By Dyra på bondegården (10949). De fire søte bondegårdsdyrene innbyr til fantasifullt, fysisk rollespill og læring gjennom lek.
 • Inneholder fargeglade figurer av en gris, sau, and og katt som er utviklet spesielt for småbarn og inspirerer til lek. Inkluderer også en byggbar låve og realistisk designet høyballe.
 • Barn utvikler finmotorikken sin og modnes sosialt og emosjonelt mens de utfører omsorgsoppgaver som å mate dyra og klargjøre låven så dyra kan sove der.
 • Dette søte og solide lekesettet er flott som gave til barn fra to år og oppover. Det passer like godt til jul, høytider og bursdag som til belønning!
 • Lekesettet er 10 cm høyt, 9 cm bredt og 6 cm dypt – det kan imidlertid settes opp på mange forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO bondegårdssett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyra på bondegården
SKU
10949
EAN
5702016888867
UPC
673419336277
Deler
11
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
120 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.