LEGO Bondegård med traktor og dyr 10950

Traktorlek p sauegrden

lego 10950 bondegard med traktor og dyr
  • 27 Deler
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10950 SKU

Gi små barn en leketraktor, dyr å passe på og fantasidrevet lek med settet LEGO DUPLO By Bondegård med traktor og dyr (10950). Dette allsidige lekesettet byr på utallige muligheter for kreativ moro og utviklende lek. Leken læring på bondegården. Voksne og barn kan dele magiske øyeblikk sammen og hjelpe til på gården og i barnedyrehagen. …

Les mer...

Priser LEGO Bondegård med traktor og dyr 10950

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Outland.no Outland.no 269 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Bondegård med traktor og dyr 10950

Gi små barn en leketraktor, dyr å passe på og fantasidrevet lek med settet LEGO DUPLO By Bondegård med traktor og dyr (10950). Dette allsidige lekesettet byr på utallige muligheter for kreativ moro og utviklende lek.

Leken læring på bondegården
Voksne og barn kan dele magiske øyeblikk sammen og hjelpe til på gården og i barnedyrehagen. Inkluderer en traktor med en henger full av utstyr, to søte sauer og en bonde- og barnefigur. Barn utvikler finmotorikk og sosiale og emosjonelle ferdigheter når de frakter mat og mater sauene.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

LEGO DUPLO By Bondegård med traktor og dyr (10950) inspirerer til fantasifull lek og læring for førskolebarn som elsker kjøretøy og dyr. Inneholder en traktor med henger, to sauer og figurer av en bonde og et barn som passer perfekt i barnehender. Inkluderer også et byggbart tre, gårdsutstyr og en realistisk designet høyballe. Barn utvikler finmotorikken sin og modnes sosialt og emosjonelt når de iscenesetter gøyale gårdsaktiviteter som å transportere høy til sauene og sørge for at de har det bra. En flott jule,- høytids-, bursdags- eller overraskelsesgave til barn fra to år og oppover, med sans for traktorer, dyr og kreativ lek. Traktoren er 15 cm lang, og det byggbare treet er 11 cm høyt. Settet byr på mange lekemuligheter og kan brukes sammen med alle andre LEGO DUPLO bondegårdssett. Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek. Alle LEGO DUPLO lekesett er designet med barnevennlige funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek sammen med foreldrene sine. LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969. LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Bondegård med traktor og dyr
SKU
10950
EAN
5702016889475
UPC
673419336284
Deler
27
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.