LEGO Stall med ponni 10951

Leken lring i ponnistallen

lego 10951 stall med ponni
 • 65 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10951 SKU

LEGO DUPLO By Stall med ponni (10951) har alt små dyreelskere trenger for å passe på to søte ponnier. Med dette settet får barn fantasifull moro og endeløs, leken læring.Lek og lær med ponnistallenDet er alltid gøy i stallen! De søte ponniene må fores før dere tar dere en ridetur, og etterpå er det tid …

Les mer...

Priser LEGO Stall med ponni 10951

Lego.com LEGO.com 279 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 408 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Stall med ponni 10951

LEGO DUPLO By Stall med ponni (10951) har alt små dyreelskere trenger for å passe på to søte ponnier. Med dette settet får barn fantasifull moro og endeløs, leken læring.Lek og lær med ponnistallenDet er alltid gøy i stallen! De søte ponniene må fores før dere tar dere en ridetur, og etterpå er det tid for drikke og en omgang med striglebørsten. Husk å lage et koselig sted for dem å sove. Små dyreelskere styrker sine finmotoriske, sosiale og emosjonelle ferdigheter når de steller ponniene.Praktiske, pedagogiske leker for små barnMed LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • LEGO DUPLO By Stall med ponni (10951) inspirerer til endeløs fantasifull moro og leken læring med to søte ponnier og alt små dyreelskere trenger for å passe på dem.
 • Inneholder figurer av en jente og en gutt, to søte ponnier, en byggbar stall med ikonisk design og dører som kan åpnes, drikkekar, gulrøtter og en realistisk designet høyballe.
 • Barn kan styrke finmotorikken sin og utvikle sine sosiale og emosjonelle ferdigheter med rollespill, hvor de mater og børster ponniene og lager et koselig sovested for dem i stallen.
 • Flott utviklingsleke for barn fra to år og oppover. Passer til jul og andre høytider, bursdag og som overraskelse!
 • Hovedmodellen er 19 cm høy, 15 cm bred og 9 cm dyp, og lekesettet kan settes opp på mange forskjellige måter. Det kan også brukes sammen med andre LEGO DUPLO bondegårsett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller høye sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Stall med ponni
SKU
10951
EAN
5702016889482
Deler
65
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
279 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.