LEGO Låve, traktor og bondegårdsdyr 10952

Barn lrer passe p grdsdyra gjennom gyal lek

lego 10952 lave traktor og bondegardsdyr
 • 97 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10952 SKU

LEGO DUPLO By Låve, traktor og bondegårdsdyr (10952) er et gøyalt gårdssett som byr på masse læring for førskolebarn. Det er perfekt som utviklingsleke for små barn som liker dyr eller traktorer.Lek og lær på bondegårdenLEGO DUPLO gården byr på læring gjennom lek med gårdsbygninger, traktor, gris, sau, hest, hund, høne, hane og kuer. Små …

Les mer...

Priser LEGO Låve, traktor og bondegårdsdyr 10952

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Låve, traktor og bondegårdsdyr 10952

LEGO DUPLO By Låve, traktor og bondegårdsdyr (10952) er et gøyalt gårdssett som byr på masse læring for førskolebarn. Det er perfekt som utviklingsleke for små barn som liker dyr eller traktorer.Lek og lær på bondegårdenLEGO DUPLO gården byr på læring gjennom lek med gårdsbygninger, traktor, gris, sau, hest, hund, høne, hane og kuer. Små barn styrker sine finmotoriske, emosjonelle og sosiale ferdigheter ved å rollespille ulike bondegårdsoppgaver. Når dagen er over, må de sørge for å få dyratil sengs, så de blir uthvilte og kan leke enda mer neste dag!Praktiske, pedagogiske leker for små barnMed LEGO DUPLO leker får førskolebarn gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen gjennom lek.

 • LEGO DUPLO By Låve, traktor og bondegårdsdyr (10952) er fullt av lek og lær-aktiviteter for småbarn som liker dyr og gårdskjøretøy.
 • Inkluderer traktor, gris, sau, hest, hund, høne, hane, to kuer, fire LEGO DUPLO figurer, en byggbar låve, realistisk høyballe og masse gøyalt tilbehør.
 • Barn styrker sine finmotoriske, sosiale, emosjonelle og kreative ferdigheter mens de rollespiller gøyale gårdsoppgaver, hvor de blant annet mater dyrene og rir på hesten.
 • Flott som jule-, høytids-, bursdags- eller overraskelsesgave til små bønder fra to år og oppover, som liker dyr og traktorer. Passer også til alle andre vitebegjærlige barn.
 • Låven er 23 cm høy, 20 cm bred og 11 cm dyp. Dette allsidige lekesettet kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med alle andre LEGO DUPLO bondegårdssett.
 • Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med modeller fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet med barnevennlige funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Låve, traktor og bondegårdsdyr
SKU
10952
EAN
5702016889499
UPC
673419336307
Deler
97
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.