LEGO Enhjørning 10953

Gled en smrolling med et lek-og-lr enhjrningssett!

lego 10953 enhjorning
 • 8 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10953 SKU

Overrask en smårolling med det søte og fargerike settet LEGO DUPLO Min første enhjørning (10953). Lekesettet består av fargerike elementer som passer perfekt i små hender, og som kan plukkes opp, plasseres og trekkes av gårde. Lek-og-lær enhjørningssett Stimuler barn til fantasifull lek, hvor de utvikler grunnleggende byggeferdigheter og lærer om former og farger. Enhjørningstoget …

Les mer...

Priser LEGO Enhjørning 10953

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Enhjørning 10953

Overrask en smårolling med det søte og fargerike settet LEGO DUPLO Min første enhjørning (10953). Lekesettet består av fargerike elementer som passer perfekt i små hender, og som kan plukkes opp, plasseres og trekkes av gårde. Lek-og-lær enhjørningssett Stimuler barn til fantasifull lek, hvor de utvikler grunnleggende byggeferdigheter og lærer om former og farger. Enhjørningstoget byr på utallige lekemuligheter og består av barnevennlige deler som kan festes til vognene. Barn kan bruke skala-byggekortene av modellene for å lære hvor de skal plassere byggeklossene. Samtidig kan foreldre lære dem om farger og former. Toget kan også kobles til andre DUPLO leker med hjul. LEGO DUPLO leker for småbarn er praktiske og pedagogiske leker som byr på gøyal frilek, læring gjennom lek og utallige utfoldelsesmuligheter. Med DUPLO lekesett kan foreldre og barn oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen mens de leker.

 • Overrask en smårolling med det søte og fargerike settet LEGO DUPLO Min første enhjørning (10953). Den inspirerende leken inneholder elementer med gøyale former, som er lette å gripe, plassere og trekke etter seg for små barn.
 • Inneholder en byggbar enhjørning, to stjerner, en regnbue og to «skyvevogner» med hjul. Alle former har avrundede hjørner og er lette for små hender å gripe og plassere.
 • Barn utvikler finmotorikken sin og lærer om farger og former mens de bygger og leker sammen med foreldre og andre voksne.
 • Et fint og robust lekesett som passer perfekt som gave for barn fra 18 måneder og oppover, enten det er til bursdag, jul eller som overraskelse.
 • Settet er 13 cm høyt, 23 cm langt og 6 cm bredt, en perfekt størrelse for små hender.
 • Inneholder byggekort med skalabilder av modellene. Barn kan plassere klossene oppå bildene mens de bygger, og lære om farger og former av foreldrene sine og andre voksne.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldre og andre voksne.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Enhjørning
SKU
10953
EAN
5702016911107
UPC
673419338226
Deler
8
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.