LEGO Talltog – lær å telle 10954

Om bord i talltoget kan smbarn bygge, leke og lre!

lego 10954 talltog laer a telle
 • 23 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10954 SKU

Her kommer det nye og fargerike settet LEGO DUPLO Mitt første talltog – lær å telle (10954). Settet inkluderer ti tallklosser som småbarn kan laste, losse, stable og sortere, og DUPLO figurer av en jente, en gutt og en hund som gir gøyal lek og læring. Gi førskolebarn en perfekt introduksjon til tall. Småbarn kan laste …

Les mer...

Priser LEGO Talltog – lær å telle 10954

Proshop.no Proshop.no -41% 164 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 250 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -11% 250 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Talltog – lær å telle 10954

Her kommer det nye og fargerike settet LEGO DUPLO Mitt første talltog – lær å telle (10954). Settet inkluderer ti tallklosser som småbarn kan laste, losse, stable og sortere, og DUPLO figurer av en jente, en gutt og en hund som gir gøyal lek og læring.

Gi førskolebarn en perfekt introduksjon til tall
Småbarn kan laste og losse tallklossene om bord i vognene, stille dem opp i riktig rekkefølge og bygge dem sammen til en tallvegg. Talltoget tar med smårollingen din inn i en verden full av fantasidrevet og utviklende lek, med vogner med hjul som går rundt, tak som kan tas av, og søte DUPLO figurer!

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn boltre seg i gøyal lek uten regler og uttrykke seg fritt. DUPLO lekesettene gir dessuten foreldre muligheten til å oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler mens de bygger sammen.

 • Lær smårollinger om tall med LEGO DUPLO Mitt første talltog – lær å telle (10954). Denne nye versjonen av det ikoniske talltoget byr på enda mer fargerik læring.
 • Inkluderer ti tallklosser plassert på skyvetogvognene samt LEGO DUPLO figurer av en jente, en gutt og en hund, som inspirerer til fantasifull rollespill-lek.
 • Små barn utvikler finmotorikken sin mens de kjører toget og laster, losser, stabler og sorterer tallklossene. Med utallige lekemuligheter lærer barna om både farger og tall.
 • Talltoget har fargerike, barnevennlige klosser og søte figurer og passer perfekt for barn fra 18 måneder og oppover – og for foreldre som ønsker å være der når barna når viktige milepæler i utviklingen sin.
 • Lekesettet er 10 cm høyt og 47 cm langt og kan brukes med andre LEGO DUPLO sett for enda flere fantasifulle lekemuligheter.
 • En barnevennlig plakat-lekematte med bilder av lekesettet i full størrelse, viser hvordan delene settes sammen til et tog.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller høye sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Talltog – lær å telle
SKU
10954
UPC
673419338233
Deler
23
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.