LEGO Dyretog 10955

Lek og lr med gyalt dyretog!

lego 10955 dyretog
 • 15 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10955 SKU

Alle barn liker dyr, det er opplest og vedtatt. Nå kan du gi småbarn en innføring i dyrenes verden med settet LEGO DUPLO Mitt første dyretog (10955). Draleketog med dyr Med en elefant, tiger, sjiraff og panda er det masse å finne på for små dyrevenner. De utvikler både finmotorikk og rollespillferdigheter når de bygger …

Les mer...

Priser LEGO Dyretog 10955

Proshop.no Proshop.no -39% 170 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -4% 270 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -4% 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Dyretog 10955

Alle barn liker dyr, det er opplest og vedtatt. Nå kan du gi småbarn en innføring i dyrenes verden med settet LEGO DUPLO Mitt første dyretog (10955). Draleketog med dyr Med en elefant, tiger, sjiraff og panda er det masse å finne på for små dyrevenner. De utvikler både finmotorikk og rollespillferdigheter når de bygger og bygger om, ordner vognene i rekke, plasserer dyr om bord eller tar dem ut av toget og stabler dem oppå hverandre. Spennende funksjoner som sjiraffens bevegelige hals, gjør den pedagogiske leken enda morsommere. Barn kan bruke skala-byggekortene av modellene for å lære hvor de skal plassere byggeklossene. Toget kan også kobles til andre DUPLO leker med hjul. LEGO DUPLO leker for små barn er praktiske og pedagogiske leker som byr på gøyal frilek, læring gjennom lek og utallige utfoldelsesmuligheter. Med DUPLO lekesett kan foreldre og barn oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen mens de leker.

 • Overrask en smårolling med det søte settet LEGO DUPLO Mitt første dyretog (10955). Den inspirerende leken inneholder fire byggbare dyr som er lette å gripe, plassere og trekke for små hender.
 • Inneholder en byggbar elefant (4 deler), tiger (2 deler), sjiraff (3 deler) og panda (2 deler) samt fire «skyvevogner» med hjul.
 • Barn kan bygge og bygge om, sette vognene etter hverandre, stable dyr oppå hverandre samt plassere dyr i toget og ta dem ut igjen. Underveis har de det gøy med fantasifullt rollespill som styrker finmotorikken deres.
 • Settet passer for barn fra 18 måneder og oppover og inneholder alt de trenger: fysisk kreativitet, fantasistimulerende lekemuligheter og utviklende funksjoner. Det er perfekt som gave til smårollinger.
 • Settet er 14 cm høyt, 45 cm langt og 6 cm bredt, en perfekt størrelse for små hender.
 • Inneholder byggekort med skalabilder av modellene. Barn kan plassere klossene oppå bildene mens de bygger, og samtidig lære om farger og former av foreldrene sine.
 • De karakteristiske dyrene byr på ulike vanskelighetsgrader i byggingen, noe som styrker barns byggeferdigheter. Spesielle egenskaper som sjiraffens bøyelige hals, gjør leken ekstra morsom.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek. De gjør det også mulig for foreldre å være med når barna når viktige milepæler i livet sitt.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dyretog
SKU
10955
EAN
5702016911121
UPC
673419338097
Deler
15
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
280 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.