LEGO Fornøyelsespark 10956

Sjeldne

Familiemoro i fornyelsesparken

lego 10956 fornoyelsespark
  • 95 Deler
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10956 SKU

Ta med deg småbarna på besøk til LEGO DUPLO By Fornøyelsespark (10956), og utforsk alle de fantastiske attraksjonene som er designet for å engasjere, underholde og stimulere barn i vekst. Tivolimoro for hele familien!. Bli med sju DUPLO figurer – to damer, en mann og fire barn, på gøyale, fargerike og engasjerende aktiviteter i fornøyelsesparken! Denne …

Les mer...

Priser LEGO Fornøyelsespark 10956

Proshop.no Proshop.no -12% 1 038 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com 1 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 1 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Fornøyelsespark 10956

Ta med deg småbarna på besøk til LEGO DUPLO By Fornøyelsespark (10956), og utforsk alle de fantastiske attraksjonene som er designet for å engasjere, underholde og stimulere barn i vekst.

Tivolimoro for hele familien!
Bli med sju DUPLO figurer – to damer, en mann og fire barn, på gøyale, fargerike og engasjerende aktiviteter i fornøyelsesparken! Denne allsidige leken inkluderer gøyale sklier, en mekanisk karusell, et stort pariserhjul med tre fargerike vogner, et tog som kan kjøres rundt i parken, pølsebu, iskrem, kamera, ballonger, cupcaker, feiekost og kosebamse. Inkluderer også regnbue-belysning som skifter farger og gir den rette tivolistemningen.

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn boltre seg i gøyal lek uten regler og uttrykke seg fritt. DUPLO lekesettene gir dessuten foreldre muligheten til å oppleve at barna deres når viktige utviklingsmilepæler mens de bygger sammen.

LEGO DUPLO By Fornøyelsespark (10956) er fullt av flotte attraksjoner, morsomme funksjoner og gøyale familieopplevelser som engasjerer, underholder og stimulerer. Inneholder sju DUPLO figurer – to damer, en mann og fire barn – to sklier, en mekanisk karusell, et pariserhjul som går rundt med tre fargerike vogner, et skyvetog og masse gøyalt tilbehør. Inkluderer tilbehør som pølser, iskrem, kamera, ballonger, cupcaker, feiekost og kosebamse, som inspirerer til grenseløs rollespill-lek. Inkluderer også regnbuebelysning som skifter farger (tre LR44-batterier følger med). Dette store, fargerike og detaljerte lekesettet byr på utallige utviklende lekemuligheter som inspirerer førskolebarns kreativitet, finmotorikk og fantasi. Dette funksjonsrike tivolisettet gir små barn utallige muligheter for leken læring, og foreldre kan være med når smårollingen deres når viktige milepæler i utviklingen sin. Passer for barn fra to år og oppover. Lekesettet er i utgangspunktet 28 cm høyt, 123 cm bredt og 28 cm dypt, men kan settes opp på flere forskjellige måter og også brukes sammen med andre LEGO DUPLO sett. Byggeinstruksjonene inkluderer en gøyal bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess og spennende, fantasifull lek. Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i. LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er lette for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1969. LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fornøyelsespark
SKU
10956
EAN
5702016911336
UPC
673419338141
Deler
95
Tema
LEGO DUPLO
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 176 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.