LEGO Brannhelikopter og politibil 10957

Overrask med et flott lek-og-lr-utrykningskjrety!

lego 10957 brannhelikopter og politibil
 • 14 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10957 SKU

LEGO DUPLO Mitt første sett med brannhelikopter og politibil (10957) er en barnevennlig og pedagogisk leke som er laget av fargerike former og er full av gøyale funksjoner. Barns utrykningskjøretøy Småbarn tilegner seg ferdigheter mens de leker med den gøyale skyve-politibilen og brannhelikopteret. Grunnleggende byggeoppgaver utvikler barns finmotoriske ferdigheter og lærer dem om form og …

Les mer...

Priser LEGO Brannhelikopter og politibil 10957

Lego.com LEGO.com 91 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Brannhelikopter og politibil 10957

LEGO DUPLO Mitt første sett med brannhelikopter og politibil (10957) er en barnevennlig og pedagogisk leke som er laget av fargerike former og er full av gøyale funksjoner. Barns utrykningskjøretøy Småbarn tilegner seg ferdigheter mens de leker med den gøyale skyve-politibilen og brannhelikopteret. Grunnleggende byggeoppgaver utvikler barns finmotoriske ferdigheter og lærer dem om form og farger. Spennende redningshistorier inspirerer til rollespill og styrker barns sosiale og emosjonelle ferdigheter. Detaljert dekor på begge sider, en sirenekloss (lydløs) og en rotor som kan snurre rundt, bidrar til den kreative leken. Barn kan bruke skala-byggekortene av modellene for å lære hvor de skal plassere byggeklossene. LEGO DUPLO leker for småbarn er praktiske og pedagogiske leker som byr på gøyal frilek, læring gjennom lek og utallige utfoldelsesmuligheter. Med DUPLO lekesett kan foreldre og barn oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen mens de leker.

 • Overraske en smårolling med LEGO DUPLO Mitt første sett med brannhelikopter og politibil (10957). Dette barnevennlige settet er designet for å inspirere til fantasifull lek og styrke barns utvikling.
 • Inneholder et byggbart helikopter med snurrende rotor og skyve-politibil med sirenekloss (lydløs). Laget av fargerike deler som er lette for små hender å gripe og plassere.
 • Enkel bygging som styrker finmotorikken, rollespill med redningsoppdrag utvikler barns sosiale og emosjonelle ferdigheter, mens fargerike former og gøyale funksjoner stimulerer til fantasifull lek.
 • En gøyal og slitesterk kvalitetsgave for barn fra 18 måneder og oppover. Passer til bursdag, jul og som overraskelse.
 • Helikopteret er 9 cm høyt, 10 cm langt og 6 cm bredt. Politibilen er 8 cm høy, 10 cm lang og 5 cm bred.
 • Inkluderer byggekort med skalabilder av modellene. Barn kan plassere klossene oppå bildene mens de bygger, og lære om farger og former av foreldrene sine.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett ersmart designet og har funksjoner som inspirerer barn til utviklende frilek. De gjør det også mulig for foreldre å være med når barna når viktige milepæler i livet sitt.
 • LEGO DUPLO lekesettene oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet og er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969.
 • LEGO DUPLO klosser og deler slippes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Brannhelikopter og politibil
SKU
10957
EAN
5702016911282
UPC
673419338103
Deler
14
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
91 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.