LEGO Kreativ bursdagsfest 10958

Kreativt byggesett med stor lekeverdi

lego 10958 kreativ bursdagsfest
 • 200 Deler
 • LEGO DUPLO Tema
 • 10958 SKU

Det er tid for feiring med settet LEGO DUPLO Classic Kreativ bursdagsfest (10958)! Dette utrolig anvendelige lekesettet er fullt av fargerike klosser og deler og byr på topp lekeverdi. Uendelige lekemuligheter. Med LEGO DUPLO Classic Kreativ bursdagsfest kan du stimulere småbarns fantasi og hjelpe dem å utvikle viktige ferdigheter. Den fargerike klossemiksen byr på uendelig mange …

Les mer...

Priser LEGO Kreativ bursdagsfest 10958

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Kreativ bursdagsfest 10958

Det er tid for feiring med settet LEGO DUPLO Classic Kreativ bursdagsfest (10958)! Dette utrolig anvendelige lekesettet er fullt av fargerike klosser og deler og byr på topp lekeverdi.

Uendelige lekemuligheter
Med LEGO DUPLO Classic Kreativ bursdagsfest kan du stimulere småbarns fantasi og hjelpe dem å utvikle viktige ferdigheter. Den fargerike klossemiksen byr på uendelig mange underholdende læringsmuligheter. Foreldre og barn kan bygge inspirerende modeller sammen og bruke dem i gøyal tallek – som bursdagskake, festmat, gaver og figurer – og også finne på nye modeller selv.

Pedagogiske byggeleker for små barn
LEGO DUPLO lekesett er flotte gaver for småbarn. De fargerike delene er lette å gripe og stimulerer til fantasifull frilek – de gir førskolebarn full kreativ kontroll over leken.

 • Med LEGO DUPLO Classic Kreativ bursdagsfest (10958), som er full av fargerike klosser og deler, kan du gi små byggmestere en praktisk byggeopplevelse og gøyal læring gjennom lek.
 • Inspirer nysgjerrige småbarn med 200 fargerike klosser og gøyale former, inkludert en stjerne og en vannmelon. Dette utrolig allsidige byggesettet inneholder så mange deler at leken og læringen kan fortsette i det uendelige.
 • De småbarntilpassede klossene kan settes sammen til en bursdagskake, gaver, festmat, tall og mer. Foreldre kan være med og bygge de inspirerende modellene eller hva som helst annet.
 • For barn fra 18 måneder og eldre. Denne gøyale pedagogiske leken for småbarn inneholder deler som passer perfekt i små hender. Den er flott som gave til jul og andre høytider, bursdager og alle andre anledninger.
 • Settet består av 200 deler og byr på utallige lekemuligheter. Kan kombineres med andre LEGO DUPLO sett for enda mer moro.
 • De enkle byggeinstruksjonene gjør det lett for foreldre og barn å bygge mange forskjellige fantasifulle modeller. Det store antallet deler inspirerer til kreativ fribygging basert på barnas grenseløse fantasi.
 • Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som stimulerer barn til utviklende frilek alene eller sammen med foreldrene sine.
 • LEGO DUPLO lekesett oppfyller strenge bransjestandarder for kvalitet. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO DUPLO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de tilfredsstiller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreativ bursdagsfest
SKU
10958
EAN
5702016973594
Deler
200
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.