LEGO Fly og flyplass 10961

Gi unge sinn luft under vingene med flyreise-lekesett

lego 10961 fly og flyplass
  • 28 Deler
  • LEGO DUPLO Tema
  • 10961 SKU

Med LEGO DUPLO By Fly og flyplass (10961) kan barna besøke et nytt reisemål i fantasien hver eneste dag. Del luftige eventyr med smårollingen din. Opplev spenning og moro om bord på et passasjerfly med en pappa og datteren hans, som skal fly på besøk til venner og familie. Flyets overdel kan tas av, slik at …

Les mer...

Priser LEGO Fly og flyplass 10961

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO DUPLO

Beskrivelse LEGO Fly og flyplass 10961

Med LEGO DUPLO By Fly og flyplass (10961) kan barna besøke et nytt reisemål i fantasien hver eneste dag.

Del luftige eventyr med smårollingen din
Opplev spenning og moro om bord på et passasjerfly med en pappa og datteren hans, som skal fly på besøk til venner og familie. Flyets overdel kan tas av, slik at det går an å leke innvendig. Flyplassen har et roterende kontrolltårn med en dør som kan åpnes, og en bagasjesklie ... Og store klemmer venter på deg når du har landet!

Praktiske, pedagogiske leker for små barn
Med LEGO DUPLO leker kan førskolebarn slå seg løs i gøyal frilek, hvor de kan uttrykke seg og lære gjennom lek. DUPLO lekesettene gir foreldre og små barn muligheten til å oppleve viktige utviklingsmilepæler sammen.

Med LEGO DUPLO By Fly og flyplass (10961) kan barn besøke et nytt reisemål i fantasien hver eneste dag. Inkluderer tre DUPLO figurer – en far, en datter og en pilot – og et fly med avtakbart tak og et roterbart kontrolltårn med en stor bagasjesklie. Inkluderer gøyalt tilbehør som kosebamse, flagg og koffert som kan åpnes, gir ekstra realistisk rollespill-leke. Med rollespill av fantasifulle flyreiser og familiegjenforeninger kan foreldre og små barn dele fantastiske eventyr, spennende aktiviteter og viktige utviklingsmilepæler. Ser du etter et gøyalt flyreisesett for reiselystne småbarn fra to år og oppover? Med LEGO DUPLO By Fly og flyplass kan du gi smårollinger luft under vingene! Lekesettet er 22 cm høyt, 38 cm bredt og 29 cm dypt og kan enkelt brukes med andre LEGO DUPLO sett for enda flere fantasifulle lekemuligheter. Byggeinstruksjonene inkluderer en enkel bildehistorie med elementer fra settet. Det gir en ekstra morsom og kreativ byggeprosess. Alle LEGO DUPLO lekesett er designet av eksperter og har mange fantasifulle funksjoner som inspirerer barn til spennende og utviklende frilek som også foreldre kan ta del i. LEGO DUPLO lekesettene oppfyller bransjens strenge kvalitetsstandarder. De er enkle for små hender å gripe, sette sammen og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969. LEGO DUPLO klosser og deler slippes i gulvet, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder for barneleker.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Fly og flyplass
SKU
10961
EAN
5702017086439
UPC
673419349949
Deler
28
Tema
LEGO DUPLO
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.