LEGO Blå kreativitetsklosser 11006

Stimuler barns fantasi med denne klassiske byggeleken

lego 11006 bla kreativitetsklosser
 • 52 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11006 SKU

Denne spennende samlingen med blå LEGO klosser for barn byr på utallige ideer og masse inspirasjon! Når barn bygger, leker og bygger om med denne tidløse byggeleken, utvikler de kreativiteten sin og tilegner seg ferdigheter som de har nytte av hele livet. Kickstart kreativiteten med et LEGO startsett Barn fra fire år har glede av disse tre …

Les mer...

Priser LEGO Blå kreativitetsklosser 11006

Lego.com LEGO.com 42 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Blå kreativitetsklosser 11006

Denne spennende samlingen med blå LEGO klosser for barn byr på utallige ideer og masse inspirasjon! Når barn bygger, leker og bygger om med denne tidløse byggeleken, utvikler de kreativiteten sin og tilegner seg ferdigheter som de har nytte av hele livet.

Kickstart kreativiteten med et LEGO startsett

Barn fra fire år har glede av disse tre lettbygde LEGO lekene, og de kommer raskt i gang med leken, takket være enkle instruksjoner og gøyale funksjoner. De kan lage en blå hval med store, runde øyne og vannsprut, leketog med hjul som går rundt, og en minirobot med bevegelige armer. Barn kan fortsette den kreative leken ved å blande klosser og forandre modellene, og fantasien får fritt spillerom når de setter og bygger fantasifulle modeller på egen hånd.

Barn bygger verdifulle ferdigheter med LEGO klosser

Med LEGO Classic kan barn leke fritt og uttrykke seg kreativt. Når barn bygger, skaper og bruker fantasien, utvikler de ferdigheter som de har stor nytte av senere i livet.

 • En spennende blandingen av blå LEGO klosser som inspirerer barn til å bygge, skape og fantasere! Denne allsidige leken stimulerer kreativiteten og inneholder tre lettbygde modeller og endeløse muligheter for fribygging.
 • Dette settet inneholder 52 deler som kan bli til en blå hval, et tog og en robot med gøyale funksjoner for fantasifull lek. Når barn går videre til å finne på og bygge sine egne ting, utvikler de viktige ferdigheter som varer hele livet.
 • Det er mye moro og glede å hentei å bygge og leke med settets tre modeller, men det er når barn begynner å bygge sine egne modeller at det virkelig tar av! Settet kan kombineres med andre LEGO leker for enda mer moro.
 • Dette er en flott byggeleke for nybegynnere og for alle som ønsker å utvide LEGO klossesamlingen sin. Dette allsidige, pedagogiske settet er perfekt som gave for jenter og gutter til jul og bursdag og alle andre gaveanledninger.
 • Settet LEGO Classic Blå kreativitetsklosser er kompakt nok til at det kan tas med overalt og gi barna kreativ moro på farten. Kan kombineres med andre LEGO sett for enda flere muligheter.
 • Barns fantasi er drivkraften, derfor tar leken aldri slutt! Batteriløse leker styrker barns evne til å tenke kritisk og løse problemer, og de gir dem tilfredsstillelsen av å «klare selv».
 • Åpne esken, og la den fantasifulle leken begynne. Enkle og lettfattelige instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge og leke med startmodellene. Og når leken først er i gang, kjenner kreativiteten ingen grenser.
 • Alle LEGO Classic sett er stappfulle av ideer og inspirasjon. Den spennende blandingen av klosser og deler stimulerer til grenseløs frilek. Aldri har det vært morsommere og lettere å styrke barns evne til kreativ tekning.
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem, slik at du kan være trygg på at de er sikre for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Blå kreativitetsklosser
SKU
11006
EAN
5702016616576
UPC
673419317092
Deler
52
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
42 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.