LEGO 11007 Grønne kreativitetsklosser

Med et gøyalt LEGO startsett kan barn bygge, skape og bruker fantasien sin

lego 11007 gronne kreativitetsklosser
 • 60 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11007 SKU

En inspirerende samling med grønne LEGO® klosser for barn fra fire år og oppover. Dette flotte startsettet bobler over av kreative muligheter og byr på tre lettbygde leker og morsom fribygging. De 60 LEGO® klossene og delene kan bli til tre modeller – en grønn hund, et minihelikopter og et epletre. Kule funksjoner og …

Les mer...

Priser LEGO 11007 Grønne kreativitetsklosser

Lego.com LEGO.com 60 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO 11007 Grønne kreativitetsklosser

 • En inspirerende samling med grønne LEGO klosser for barn fra fire år og oppover. Dette flotte startsettet bobler over av kreative muligheter og byr på tre lettbygde leker og morsom fribygging.
 • De 60 LEGO klossene og delene kan bli til tre modeller – en grønn hund, et minihelikopter og et epletre. Kule funksjoner og uendelige muligheter for tilpasning gjør at den fantasifulle leken aldri stopper.
 • Byggingen og leken med de tre modellene er bare begynnelsen. Alt kan skje når barn setter i gang med å lage sine egne modeller og fortellinger. Og ved å kombinere settet med andre LEGO leker får de helt nye og morsomme muligheter.
 • Dette LEGO startsettet for jenter og gutter fra fire år og oppover er en flott gave for nybegynnere og mer erfarne byggere som vil utvide LEGO samlingen sin.
 • LEGO Classic Grønne kreativitetsklosser er et flott startsett. Kan kombineres med andre LEGO sett for enda flere muligheter.
 • Krever ingen batterier – leken varer så lenge barna vil! Siden denne LEGO leken utelukkende drives av barns fantasi, utvikler den barnas evne til å tenke kritisk, løse problemer og tilegne seg mange andre viktige ferdigheter!
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner får barn raskt i gang med å bygge og leke med de tre startmodellene. Den fantasidrevne leken utvikler seg i takt med at barn utforsker settets utallige lekemuligheter.
 • LEGO Classic boksene inneholder en stimulerende blanding av klosser og deler som inspirerer til kreativ frilek. LEGO Classic er synonymt med morsom, intuitiv, inspirert, idéfylt og grenseløs lek!
 • Alle LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester klossene og delene ved å droppe, klemme, vri, varme opp, bite i, bøye, ripe og strekke dem for å kontrollere at de oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet og er trygge for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Grønne kreativitetsklosser
SKU
11007
EAN
5702016616583
UPC
673419317108
Deler
60
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
60 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.