LEGO Klosser og hus 11008

Inspirer til kreativ bygging med en byggeleke som viser forskjellige steder man kan bo

lego 11008 klosser og hus
 • 270 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11008 SKU

Allerede fra veldig ung alder har barn en forståelse av «hjem», og derfor er settet LEGO Classic Klosser og hus den perfekte innføringen i kreativ bygging. Når barn bygger, leker og bygger om, utvikler de verdifulle ferdigheter som de har nytte av hele livet. Få i gang byggingen med dette gøyale utvalget av LEGO hus Jenter og …

Les mer...

Priser LEGO Klosser og hus 11008

Lego.com LEGO.com 189 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no 270 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Klosser og hus 11008

Allerede fra veldig ung alder har barn en forståelse av «hjem», og derfor er settet LEGO Classic Klosser og hus den perfekte innføringen i kreativ bygging. Når barn bygger, leker og bygger om, utvikler de verdifulle ferdigheter som de har nytte av hele livet.

Få i gang byggingen med dette gøyale utvalget av LEGO hus

Jenter og gutter fra fire år og oppover vil elske å bygge og leke med disse seks lettbygde LEGO modellene. Settet inneholder klosser til et hus, et fyr, en iglo, et slott, et lite hus og en vindmølle. Byggingen går raskt og enkelt unna, takket være enkle instruksjoner og gøyale funksjoner som roterende vindmølleblader. Det er klosser til overs når modellene er ferdigbygd, og dem kan barn bruke for å bygge sitt eget drømmehjem.

La barn utvikle viktige ferdigheter med LEGO Classic byggeleker

LEGO Classic sett byr på ideer og inspirasjon for barn. Gøyale modeller og enkle instruksjoner får dem i gang. Underveis i byggingen opplever barn gleden ved å bygge egne modeller, og de tilegner seg ferdigheter de har nytte av hele livet.

 • Barn kan bygge seks helt forskjellige steder å bo før de slipper kreativiteten løs og bygger et hjem helt etter eget hode. Og etterpå? Alt er mulig med denne allsidige leken som byr på endeløse muligheter for fantasifull lek og fribygging.

 • Dette settet med 270 deler kan bli til seks hjem: et stort hus, et fyr, en iglo, et slott, et lite hus og en vindmølle. Når barn går videre til å finne på og lage sine egne byggverk, utvikler de viktige ferdigheter som de har nytte av hele livet.
 • Barnvil elske å bygge og leke med LEGO modellene, men det er når de lager sine egne byggverk at fantasien virkelig tar av! Klossene og delene kan også kombineres med andre LEGO leker for enda mer moro.
 • Jenter og gutter fra fire år og oppover vil elske dette gøyale byggesettet. Denne pedagogiske LEGO leken er perfekt som bursdags- eller julegave til barn som liker å bygge hus, vindmøller, fyr og igloer.
 • LEGO Classic Klosser og hus er et flott startsett for barn som skal begynne med kreativ bygging. Kan kombineres med andre LEGO sett for enda flere muligheter.
 • Krever ikke batterier – leken stopper aldri! Den evigvarende kreative leken drives framover av barnas fantasi. Det styrker barnas evne til å tenke kritisk, løse problemer og gir dem tilfredsstillelsen av å «klare selv».
 • Enkle og lettfattelige instruksjoner får barna i gang med å bygge LEGO startmodellene så snart esken åpnes. Jo mer de leker, jo flere fantasifulle situasjoner og fortellinger finner de på.
 • LEGO Classic sett stimulerer til ubegrenset frilek med en spennende blanding av klosser, deler, ideer og inspirasjon. Aldri har det vært morsommere og lettere å styrke barns evne til å tenke kreativt.
 • Alle LEGO leker oppfyller bransjens strengeste standarder. Det betyr at de er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem, slik at du kan være trygg på at de er sikre for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosser og hus
SKU
11008
EAN
5702016616590
UPC
673419317115
Deler
270
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
189 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.