LEGO Klosser og lys 11009

La barn utfolde seg kreativt med LEGO Klosser og lys og gyalt skyggespill!

lego 11009 klosser og lys
 • 441 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11009 SKU

De kan være dobbelt så kreative med dette LEGO settet: Først bygger de tøffe modeller, og etterpå kan de forvandle dem til skyggedukker ved hjelp av Shadow Caster-lysklossene! Fra byggeklosser til skyggespill Barn fra fem år vil elske å forvandle modellene til kule skyggebilder! Når bildene beveger seg, krympes og forstørres, får de inspirasjon til utallige fortellinger. …

Les mer...

Priser LEGO Klosser og lys 11009

Lego.com LEGO.com 399 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Klosser og lys 11009

De kan være dobbelt så kreative med dette LEGO settet: Først bygger de tøffe modeller, og etterpå kan de forvandle dem til skyggedukker ved hjelp av Shadow Caster-lysklossene!

Fra byggeklosser til skyggespill

Barn fra fem år vil elske å forvandle modellene til kule skyggebilder! Når bildene beveger seg, krympes og forstørres, får de inspirasjon til utallige fortellinger. Inkluderer 12 gøyale, byggbare LEGO leker: slott, ansikt, prinsesse, flaggermus, hane, skurk, sjørøverskip, ugle, spøkelse, vindmølle, hai og dinosaur, samt ekstra klosser som barn kan bygge hva de vil med. Alt er mulig, og med de to lysklossene er det duket for timevis med skyggespill!

Barn bygger ferdigheter når de bygger og viser fram!

LEGO Classic byr på ideer og inspirasjon for små barn. De gøyale modellene inkluderer lette veiledninger som får barn raskt i gang med leken, og underveis opplever de gleden ved å bygge egne modeller og tilegner seg ferdigheter de har nytte av hele livet.

 • Gi barn muligheten til å oppleve gøyal bygging med 12 miniatyrmodeller. Etterpå kan de forvandle modellene sine til flotte skyggedukker! Med to Shadow Caster-lysklosser får de uendelig mange spennende lekemuligheter.
 • Settet inneholder 12 gøyale, byggbare LEGO leker – slott, morsomt ansikt, prinsesse, flaggermus, hane, skurk, sjørøverskip, ugle, spøkelse, vindmølle, hai og dinosaur – samt ekstra klosser som barna kan bygge hva de vil med.
 • Barna velger en modell som de bygger, leker med og bruker i skyggespill før de bruker den andre Shadow Caster-lysklossen for å skape enda et skyggebilde. De kan slippe fantasien fri og finne på spennende historier med skyggedukkene sine!
 • En flott julegave, bursdagsgave eller «teatergave» for barn fra fem år og oppover, som byr på timevis med kreativ LEGO klossebygging og skyggeteaterlek.
 • Shadow Caster-lysklossen er over 22 cm lang og passer perfekt til små hender. I tillegg til de 12 byggbare modellene inneholder settet også ekstra klosser som barn kan bygge sine egne kreative modeller med.
 • Det følger med batterier til lysklossene (2 x LR41), slik at skyggeteaterleken kan starte uten forsinkelse. Den praktiske modellbyggingen drives selvfølgelig kun av barns egen fantasi.
 • Har ikke gavemottakeren bygd med LEGO klosser før? Ikke noe problem! Enkle instruksjoner gjør at alle kommer raskt i gang. Og hvis instruksjonene blir borte, kan du laste ned dem ned på nytt fra LEGO.comuildinginstructions.
 • LEGO Classic sett stimulerer til grenseløs frilek med en spennende blanding av klosser, deler, ideer og inspirasjon. Aldri har det vært morsommere og lettere å styrke barns evne til å tenke kreativt.
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste krav og er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet. I tillegg tester LEGO konsernet klossene og delene ved å klemme, vri, varme opp, bøye, ripe, strekke og slippe dem, slik at du kan være trygg på at de er sikre for barnet ditt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosser og lys
SKU
11009
EAN
5702016616606
Deler
441
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
399 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.