LEGO Hvit basisplate 11010

En strre og flottere mte bygge, leke og vise fram p!

lego 11010 hvit basisplate
 • LEGO Classic Tema
 • 11010 SKU

Den største, hvite LEGO basisplaten noensinne! Denne 25 x 25 cm store byggeleken gir barn et romslig 32 x 32-knotters LEGO landskap som de kan bygge på, leke med og vise fram modellene sine på. Større, bedre, flottere, hvitere! Inspirer med utallige LEGO byggeideer. Barn kan bygge alt fra islagte innsjøer og snødekte fjell til solfylte strender …

Les mer...

Priser LEGO Hvit basisplate 11010

Lego.com LEGO.com 70 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Hvit basisplate 11010

Den største, hvite LEGO basisplaten noensinne! Denne 25 x 25 cm store byggeleken gir barn et romslig 32 x 32-knotters LEGO landskap som de kan bygge på, leke med og vise fram modellene sine på.

Større, bedre, flottere, hvitere!

Inspirer med utallige LEGO byggeideer. Barn kan bygge alt fra islagte innsjøer og snødekte fjell til solfylte strender og romskip! Og det er ingen lov som sier at platen må brukes som bunn! På denne høykvalitetsplaten kan byggeklosser festes godt uansett vinkel – også opp ned (perfekt for superhelteventyr!). Samtidig krever det minimalt med kraft å ta klossene av igjen. Når leken er over, kan basisplaten brukes som solid underlag for modellene når de skal transporteres eller vises fram.

Lekesett for frilek som bygger ferdigheter for livet

LEGO Classic sett gir barn muligheten til å uttrykke seg kreativt og engasjere seg i frilek. Og mens de bygger, bruker fantasien og skaper, videreutvikler de evnen sin til å tenke fritt og løse problemer!

 • Med denne 32 x 32-knotters basisplaten får LEGO byggere et solid, hvitt utgangspunkt for kreativ bygging, et inspirerende landskap for fantasifull lek og en solid plattform for utstilling av modellene sine.
 • Denne solide, robuste og flotte hvite firkantede platen på 25 x 25 cm har 1024 perfekt plasserte knotter som gir en perfekt gripeflate for LEGO byggeres LEGO byggesett.
 • En hvit basisplate gir barn tilgang til en verden full av muligheter! Klosser kan festes i alle mulige slags vinkler på platen (til og med opp ned!) og tas av igjen like lett. Modellene sitter godt og kan transporteres og vises fram uten fare for at de skal ødelegges.
 • Gi denne allsidige basisplaten til en LEGO bygger, og følg med mens et nytt kreativt byggverk tar form! En flott julegave eller bursdagsgave for jenter og gutter fra fire år og oppover, enten de er ferske eller viderekomne byggere.
 • Denne hvite LEGO basisplaten er 25 x 25 cm stor. Stor nok for byggeprosjekter og imponerende utstillingsmodeller (hva med minifigurer på rekke og rad?). Passer perfekt sammen med alle LEGO byggesett.
 • Du trenger ingen batterier for å få fart på barns kreative bygging med denne basisplaten. Gi platen til en LEGO entusiast, så starter moroa med en gang!
 • Krever ingen instruksjoner eller tilrettelegging. Basisplaten innbyr rett og slett til grenseløs fantasifull lek rett fra esken.
 • LEGO Classic sett er stappfulle av ideer og inspirasjon. Den spennende blandingen av klosser og deler stimulerertil endeløs og grenseløs frilek. Aldri har det vært mer intuitivt og gøyalt å styrke barns evne til kreativ tekning.
 • LEGO sett oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – slik har det vært helt siden 1958.
 • Vi i LEGO konsernet tester LEGO Classic klosser og deler grundig, slik at vi kan være sikre på at alle våre lekesett oppfyller verdens strengeste standarder for sikkerhet og kvalitet.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Hvit basisplate
SKU
11010
EAN
5702016616613
UPC
673419317139
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
70 kr

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.