LEGO Kreativitet med hvite klosser 11012

F fart p barnas kreativitet med en klassisk byggeleke

lego 11012 kreativitet med hvite klosser
 • 60 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11012 SKU

Lekesettet LEGO Classic Kreativitet med hvite klosser (11012) inneholder ideer og inspirasjon som får fart på barnas kreativitet. Barn fra fire år og oppover vil garantert like settets tre forslag til lettbygde LEGO leker – en snømann med feiekost, en sau i en blomstereng og en måke med en fisk. Etterpå kan barn endre på …

Les mer...

Priser LEGO Kreativitet med hvite klosser 11012

Lego.com LEGO.com 42 kr Kjøp
Proshop.no Proshop.no 84 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Kreativitet med hvite klosser 11012

Lekesettet LEGO Classic Kreativitet med hvite klosser (11012) inneholder ideer og inspirasjon som får fart på barnas kreativitet. Barn fra fire år og oppover vil garantert like settets tre forslag til lettbygde LEGO leker – en snømann med feiekost, en sau i en blomstereng og en måke med en fisk. Etterpå kan barn endre på modellene som de vil, og også bygge sine egne modeller.

Trinnvis, digital veiledning
LEGO Classic lekesettet inkluderer en enkel byggeveiledning og Instructions PLUS, som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. De interaktive byggeinstruksjonene med verktøy for zooming, rotering og visning gjør at LEGO byggingen går som en lek!

Barn bygger ferdigheter for livet
Med LEGO Classic byggesettene får barn ideer og inspirasjon. De spennende modellene åpner for endeløs frilek som utvikler barns kreativitet og motorikk.

 • Barn fra fire år og oppover kan bygge, skape og finne på ting med lekesettet LEGO Classic Kreativitet med hvite klosser (11012). Inneholder ideer til tre lettbygde modeller som får den kreative byggeleken i gang.
 • Hva inneholder esken? Lekesettet med 60 deler har alle LEGO klossene barn trenger for å bygge en lekesnømann med feiekost, sau med blomstereng, måke med fisk – og alt mulig annet de kan finne på.
 • Barn kan bygge og leke med de gøyale modellforslagene som følger med lekesettet,og de kan også bruke klossene og delene sammen med andre LEGO sett for enda mer moro!
 • En flott jule-, bursdags- og overraskelsesgave til ferske LEGO byggere og barn som vil utvide LEGO klossesamlingen sin.
 • Med det kompakte lekesettet LEGO Classic Kreativitet med hvite klosser kan barn ta med seg den kreative leken overalt.
 • Esken inneholder separate klosseposer med alle LEGO klossene som trengs for å bygge en komplett modell. Det er bare å velge modell, åpne posen og sette i gang!
 • Inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions, og inkluderer verktøy for zooming, rotering og visning av modellen og forenkler byggeprosessen.
 • LEGO Classic byggesettene byr på utallige ideer og masse inspirasjon for kreativ frilek. Aldri har det vært morsommere å styrke barns evne til å tenke kreativt og løse problemer!
 • LEGO leker oppfyller bransjens strengeste kvalitetsstandarder og er ensartede, kompatible og gøyaleå bygge med. Slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreativitet med hvite klosser
SKU
11012
EAN
5702016889277
UPC
673419336222
Deler
60
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
42 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.