LEGO Kreativitet med gjennomsiktige klosser 11013

Gjr LEGO leken glitrende gy med gjennomsiktige LEGO klosser!

lego 11013 kreativitet med gjennomsiktige klosser
 • 500 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11013 SKU

LEGO Classic Kreativitet med gjennomsiktige klosser (11013) inneholder et blendende utvalg av gjennomsiktige LEGO deler i alle farger, former og størrelser samt et spennende utvalg av klassiske LEGO klosser, deler, øyne og hjul. Alt barn trenger for timevis med kreativ lek. Perfekt lekesett for barn fra fire år. Kvalitetslekesettet inkluderer åtte inspirerende byggeideer: lekefugl, løve, skilpadde, …

Les mer...

Priser LEGO Kreativitet med gjennomsiktige klosser 11013

Proshop.no Proshop.no -30% 309 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -9% 399 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -9% 400 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Kreativitet med gjennomsiktige klosser 11013

LEGO Classic Kreativitet med gjennomsiktige klosser (11013) inneholder et blendende utvalg av gjennomsiktige LEGO deler i alle farger, former og størrelser samt et spennende utvalg av klassiske LEGO klosser, deler, øyne og hjul. Alt barn trenger for timevis med kreativ lek.

Perfekt lekesett for barn fra fire år
Kvalitetslekesettet inkluderer åtte inspirerende byggeideer: lekefugl, løve, skilpadde, robot, enhjørning, rosa fugl, trollmann med eliksirbord og fisk med korall. Hver modell har en enkel byggeveiledning og digitale byggeinstruksjoner som gjør at selv førstegangsbyggere kan bygge LEGO leker på egen hånd og føle mestring.

Barn utvikler nyttige ferdigheter
LEGO Classic byggesettene inspirerer jenter og gutter til å være kreative og fantasifulle. Barn kan bygge og leke sammen med venner og familie, og underveis utvikler de kreative og fysiske ferdigheter. Aldri har det vært så gøy å lære!

 • Få fart på barnas kreativitet med et inspirerende lekesett med 500 deler. Settet inkluderer et fantastisk utvalg av gjennomsiktige LEGO deler samt klassiske LEGO klosser, øyne, hjul og mer som kan settes sammen til åtte gøyale modeller.
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å kunne bygge en fugl, løve, skilpadde, robot, enhjørning, rosa fugl, trollmann med eliksirbord og fisk med korall samt ekstra LEGO for kreativ moro!
 • Barn kan bygge og leke med de åtte lekene som følger med i settet LEGO Classic Kreativitet med gjennomsiktige klosser (11013). Etterpå kan de utforske et helt univers av gøyale muligheter.
 • Flott som jule-, bursdags- eller overraskelsesgave til uerfarne LEGO byggere samt jenter og gutter som vil ha litt ekstra glitter og stas i LEGO klossesamlingen sin.
 • Barn kan slippe kreativiteten løs med 500 LEGO klosser, deriblant et stort utvalg av gjennomsiktige deler. Lekesettet kan brukes med andre originale LEGO sett for enda mer lek og byggemoro.
 • Settet inneholder flere klosseposer, som hver inneholder nok LEGO deler til to komplette modeller. Velg hva du vil bygge, åpne klosseposen og sett i gang!
 • Inneholder trykte byggeinstruksjoner og Instructions PLUS som er en del av gratisappen LEGO Building Instructions og har verktøy for zooming, rotering og visning av modellen underveis i byggeprosessen.
 • LEGO Classic byggesettene inspirerer barn til kreativ frilek. Aldri har det vært morsommere å styrke barns evne til å tenke kreativt og løse problemer!
 • LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder for å sikre at de er ensartede, kompatible og gøyale å bygge med.
 • Alle LEGO lekesett testes grundig for å sikre at de oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Kreativitet med gjennomsiktige klosser
SKU
11013
UPC
673419336239
Deler
500
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
440 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.