LEGO Klosser og hjul 11014

Stimuler barns kreativitet med ni LEGO leker med hjul!

lego 11014 klosser og hjul
 • 653 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11014 SKU

Det imponerende byggesettet LEGO Classic Klosser og hjul (11014) er perfekt for barn som elsker fysisk lek. Med ni hjulbaserte byggeideer i esken og mange ekstra klosser og deler er jenter og gutter, venner og familie sikret utallige timer med kreativ lek og moro. Hva inneholder esken?. Alt barn trenger for å bygge bil, tog, skolebuss, …

Les mer...

Priser LEGO Klosser og hjul 11014

LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp
Lekia.no Lekia.no -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Klosser og hjul 11014

Det imponerende byggesettet LEGO Classic Klosser og hjul (11014) er perfekt for barn som elsker fysisk lek. Med ni hjulbaserte byggeideer i esken og mange ekstra klosser og deler er jenter og gutter, venner og familie sikret utallige timer med kreativ lek og moro.

Hva inneholder esken?
Alt barn trenger for å bygge bil, tog, skolebuss, robot, sebra-skater, racerbil, kanin i rullestol, draleke med and og ape med banan-skateboard.

Perfekt for barn fra fire år
Barn elsker å leke med disse gøyale LEGO lekene. Og siden alle modellene kommer med en enkel byggeveiledning og digitale byggeinstruksjoner, kan selv uerfarne barn få mestringsfølelse og oppleve gleden over å kunne bygge LEGO lekene sine selv.

Barn bygger ferdigheter for livet
Med LEGO Classic byggesettene får barn ideer og inspirasjon med byggbare leker som åpner for endeløs frilek som utvikler barns kreativitet og finmotorikk.

 • Barn, venner og familier kan slippe kreativiteten løs med ni byggbare leker og et fargerikt utvalg av hjul, klosser og deler som gir fantasien luft under vingene!
 • Hva inneholder esken? Alt barn trenger for å bygge en bil, et tog, en buss, en robot, en sebra-skater, en racerbil, en kanin i rullestol, en draleke med and og en ape med banan-skateboard. Inneholder også ekstra LEGO klosser.
 • Et lekebyggesett av høy kvalitet som byr på masse kreative ideer og engasjerende bygge- og lekeopplevelser. For enda mer kreativ moro kan settet kombineres med eksisterende LEGO sett.
 • Lekesettet LEGO Classic Klosser og hjul (11014) er en flott gave uansett anledning. Passer for jenter og gutter fra fire år og oppover.
 • Barn kan velge fritt blant 653 LEGO deler og bygge hva som helst.
 • Esken inneholder separate klosseposer med alle LEGO delene du trenger for å lage en eller to modeller. Det er bare å velge modell, åpne posen og sette i gang!
 • Det følger med brukervennlige byggeinstruksjoner for barn fra fire år og oppover. Dermed kan selv nybegynnere bygge sine egne LEGO leker og føle god mestring.
 • LEGO Classic lekesett gir barn ideer og inspirasjon med sett som oppmuntrer til ubegrenset kreativ frilek. Underveis utvikler barn sin kreativitet og finmotorikk.
 • Alle LEGO klosser og deler lages i overensstemmelse med strenge kvalitetsstandarder som sikrer at de er ensartede, kompatible og fungerer som de skal.
 • LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosser og hjul
SKU
11014
EAN
5702016889192
UPC
673419336550
Deler
653
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.