LEGO Verden rundt 11015

En verden full av kreativ lek

lego 11015 verden rundt
 • 950 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11015 SKU

LEGO Classic Verden rundt (11015) inneholder 15 byggeideer basert på kjente dyr og objekter fra hele verden. Settet inneholder også et fargerikt kart som viser hvor hvert dyr og hver plante hører hjemme. Og med et fantastisk utvalg av LEGO deler samt mange tilleggsklosser i esken, kan barna slippe kreativiteten og fantasien løs. Hva inneholder esken?. …

Les mer...

Priser LEGO Verden rundt 11015

Proshop.no Proshop.no -25% 470 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Verden rundt 11015

LEGO Classic Verden rundt (11015) inneholder 15 byggeideer basert på kjente dyr og objekter fra hele verden. Settet inneholder også et fargerikt kart som viser hvor hvert dyr og hver plante hører hjemme. Og med et fantastisk utvalg av LEGO deler samt mange tilleggsklosser i esken, kan barna slippe kreativiteten og fantasien løs.

Hva inneholder esken?
Gi barna gøyale byggemodeller av en hvithodehavørn, en kaktus, en papegøye, en krokodilleunge, en spekkhogger, en løve, et palmetre, en sjiraff, en buss, en kenguru med unge, en brunbjørn, et asiatisk hus, en pingvin med unge, en fisk, en seilbåt og et fly.

Perfekt for barn fra fire år og oppover.
De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hvert kreative lekesett, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGO leker og føle mestring.

Bygg ferdigheter for livet
Med de spennende LEGO Classic byggesettene får barn ideer og inspirasjon med spennende modeller og kan utvikle seg kreativt og motorisk gjennom grenseløs frilek.

 • Introduser barn for noen av verdens mest kjente dyr og objekter med settet LEGO Classic Verden rundt (11015), som inneholder 15 inspirerende modellideer for barn fra fire år og oppover.
 • Bygg en modell av en hvithodehavørn, en kaktus, en papegøye, en krokodilleunge, en spekkhogger, en løve, et palmetre, en sjiraff, en buss, en kenguru med unge, en brunbjørn, et asiatisk hus, en pingvin med unge, en fisk, en seilbåt og et fly!
 • Barn vil elske å bygge og leke med de 15 gøyale modellene i dette settet. Og med det fargerike veggkartet kan de se hvor alle dyrene og plantene de bygger, hører hjemme.
 • Dette kreative byggesettet er flott som jule-, bursdags- og overraskelsesgave til ferske LEGO byggere og barn som vil utvide LEGO klossesamlingen sin.
 • Inkluderer 950 originale LEGO deler så barn kan bygge alt de kan forestille seg! I tillegg kan de bruke klossene og delene med andre LEGO sett for enda mer moro.
 • Esken inneholder fire separate klosseposer, som hver inneholder LEGO deler til tre eller fire modeller. Bare velg hva du vil bygge, åpne klosseposen og la den kreative byggeprosessen starte!
 • De brukervennlige byggeinstruksjonene som følger med hver modell, gjør at selv nybegynnere kan bygge sine egne LEGO leker og føle god mestring.
 • LEGO Classic byggesett byr på utallige ideer og masse inspirasjon til kreativ frilek. Aldri har det vært morsommere å styrke barns evne til å tenke kreativt og løse problemer!
 • LEGO leker oppfyller strenge bransjekrav til kvalitet. Det gjør dem ensartede, kompatible og gøyale å bygge med, og slik har det vært helt siden 1958.
 • Alle LEGO byggeleker testes grundig for å sikre at hvert eneste lekesett oppfyller strenge sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Verden rundt
SKU
11015
UPC
673419339841
Deler
950
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
630 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.