LEGO Klosser, klosser, plater 11717

Stimuler kreativitet med denne klassiske byggeleken

lego 11717 klosser klosser plater
 • 1504 Deler
 • LEGO Classic Tema
 • 11717 SKU

LEGO Classic Klosser, klosser, plater (11717) er full av ideer og inspirasjon. Når barn bygger, leker og bygger på nytt med denne fasitløse byggeleken, utvikler de kreativiteten sin og tilegner seg læringsferdigheter som de har nytte av hele livet. En regnbue av LEGO klosser. Barn kan bygge alt mellom himmel og jord med klosser i mange …

Les mer...

Priser LEGO Klosser, klosser, plater 11717

Lego.com LEGO.com 629 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Classic

Beskrivelse LEGO Klosser, klosser, plater 11717

LEGO Classic Klosser, klosser, plater (11717) er full av ideer og inspirasjon. Når barn bygger, leker og bygger på nytt med denne fasitløse byggeleken, utvikler de kreativiteten sin og tilegner seg læringsferdigheter som de har nytte av hele livet.

En regnbue av LEGO klosser
Barn kan bygge alt mellom himmel og jord med klosser i mange farger og med mange former, inkludert hjul, vinduer, dører og øyne. Settet inkluderer også fire 16 x 16-knotters basisplater. Med de enkle instruksjonene kanbarn begynne å bygge de enkle LEGO modellene med en gang: en frosk, et sjørøverskip, en elefant og et slott. Og etterpå kan de finne på gøyale modeller selv. Byggeklossene festes godt basisplatene uansett vinkel – også opp ned – og samtidig er de superlette å løsne. I tillegg er platene perfekte til å transportere og stille ut klossemodeller på.

Kreativ fribygging
LEGO Classic sett byr på ideer og inspirasjon for barn. Med gøyale modeller og enkle instruksjoner kommer barn raskt i gang. Underveis oppdager de hvor gøy det er å bygge modeller på egen hånd, og de tilegner seg viktige ferdigheter de har nytte av hele livet.

 • En boks med fargerike LEGO klosser som inspirerer barn fra fire år og oppover til å bygge kreative modeller. Dette startbyggesettet inneholder ideer til lettbygde modeller og gir samtidig barn mulighet til å bygge fritt etter eget hode.
 • Med LEGO klosser i mange former, størrelser og farger, fire 16 x 16-knotters basisplater og enkle modeller med instruksjoner gir dette kreative byggesettet barn muligheten til å utvikle ferdigheter de har nytte av resten av livet.
 • Barn kan bygge de foreslåtte modellene (et sjørøverskip, en elefant og et slott ...) og leke med dem før de bygger modeller fritt etter egen fantasi. Settet kan brukes sammen med andre LEGO leker for enda flere muligheter.
 • Denne allsidige, pedagogiske leken er perfekt som gave til jul eller bursdag for jenter og gutter fra fire år og oppover. Dette er en flott byggeleke for nybegynnere og for alle som ønsker å utvide LEGO klossesamlingen sin.
 • LEGO Classic Klosser, klosser, plater gir foreldre muligheten tilå introdusere barna sine for kreativ bygging. Med fire basisplater kan barn bygge, leke, vise fram og ta med seg modeller overalt.
 • Krever ikke batterier – leken stopper aldri! Den endeløse kreative leken drives framover av barns fantasi. Den styrker barnas evne til å tenke kritisk og løse problemer og gir dem den mestrende følelsen av å «klare selv».
 • Åpne esken, og la den fantasidrevne leken begynne. Enkle og lettfattelige instruksjoner får barna raskt i gang med å bygge og leke med startmodellene. Og når de først har kommet i gang, varer den kreative leken så lenge de vil.
 • Alle LEGO Classic sett er fulle av ideer og inspirasjon. Den fine blandingen av klosser og deler stimulerer til grenseløs frilek. Aldri har det vært morsommere og lettere å styrke barns evne til å tenke kreativt.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste krav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler droppes, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å sikre at alle våre byggesett oppfyller verdens strengeste sikkerhetsstandarder.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Klosser, klosser, plater
SKU
11717
EAN
5702016722154
Deler
1504
Tema
LEGO Classic
LEGO pris
629 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.