LEGO London 21034

Hyll London med denne LEGO Architecture skyline-modellen!

lego 21034 london
  • 468 Deler
  • LEGO Architecture Tema
  • 21034 SKU

Fang Londons arkitektoniske særpreg med dette fantastiske settet som inneholder ikoniske National Gallery, Nelson’s Column, London Eye, Big Ben (Elizabeth Tower) og Tower Bridge – alle samlet i en inspirerende skyline-modell. Hver LEGO konstruksjon gir en unik og tilfredsstillende byggeopplevelse, med realistiske farger og riktig relativ skala. Thames River i London gjenskapes ved hjelp av …

Les mer...

Priser LEGO London 21034

Proshop.no Proshop.no -37% 355 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 500 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO London 21034

Fang Londons arkitektoniske særpreg med dette fantastiske settet som inneholder ikoniske National Gallery, Nelson’s Column, London Eye, Big Ben (Elizabeth Tower) og Tower Bridge – alle samlet i en inspirerende skyline-modell. Hver LEGO konstruksjon gir en unik og tilfredsstillende byggeopplevelse, med realistiske farger og riktig relativ skala. Thames River i London gjenskapes ved hjelp av basisplaten med fliser. Det tilfører ekstra realisme til denne fantastiske modellen som viser fram den arkitektoniske allsidigheten til en av verdens mest dynamiske byer.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO London
SKU
21034
UPC
673419264419
Deler
468
Tema
LEGO Architecture
Alder
12+ år
LEGO pris
560 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.