LEGO Paris 21044

Lag en hyllest til Paris fantastiske arkitektur med settet LEGO Architecture Paris!

lego 21044 paris
 • 649 Deler
 • LEGO Architecture Tema
 • 21044 SKU

Gjenskap ikoniske landemerker i Paris med denne fantastiske Paris skyline-modellen. 21044 LEGO Architecture Paris inkluderer Triumfbuen, Champs-Elysées, skyskraperen Tour Montparnasse, museums- og utstillingsbygningen Grand Palais, Eiffeltårnet og kunstmuseet Louvre. Tre- og gressområder og en dekorativ Paris-navneplate er prikken over i-en. Dette settet er utviklet for å gi en avslappende og tilfredsstillende byggeopplevelse til alle som …

Les mer...

Priser LEGO Paris 21044

Proshop.no Proshop.no -41% 396 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -11% 599 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO Paris 21044

Gjenskap ikoniske landemerker i Paris med denne fantastiske Paris skyline-modellen. 21044 LEGO Architecture Paris inkluderer Triumfbuen, Champs-Elysées, skyskraperen Tour Montparnasse, museums- og utstillingsbygningen Grand Palais, Eiffeltårnet og kunstmuseet Louvre. Tre- og gressområder og en dekorativ Paris-navneplate er prikken over i-en. Dette settet er utviklet for å gi en avslappende og tilfredsstillende byggeopplevelse til alle som er interessert i arkitektur, reising, historie og design. En «magnifique» modell som gjør seg like godt hjemme som på jobben. Alle skyline-byggesettene er skalert slik at strukturenes komparative størrelse blir riktig. Strukturene er også gjengitt i autentiske farger.

 • LEGO Architectures tolkning av Paris.

 • Inneholder et utvalg av Paris’ berømte landemerker, inkludert Triumfbuen, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeltårnet og Louvre, samt gress- og treområder.
 • Det vedlagte heftet inneholder informasjon om designeren, arkitekturen og historien bak hvert landemerke, samt historiske fakta om Paris og byens arkitektoniske arv. (Kun på fransk og engelsk. Andre språkversjoner kan lastes ned fra LEGO.com/architecture.)
 • Inneholder en 4 x 32 plate med fliser og dekorativ Paris-navneplate.
 • Gjenskap en av verdens mest dynamiske byer med LEGO Architecture Skyline Collection.
 • LEGO Architecture sett er en hyllest til arkitekturens verdens med LEGO klossen som utgangspunkt. Settene passer for alle som er interessert i reising, design, arkitektur og historie.
 • Dette settet inneholder over 694 deler.
 • Settet er over 22 cm høyt, 28 cm bredt og 11 cm dypt.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Paris
SKU
21044
UPC
673419302470
Deler
649
Tema
LEGO Architecture
Alder
12+ år
LEGO pris
670 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.