LEGO 21052 Dubai

Unik utstillingsmodell med samleverdi av den dramatiske silhuetten av Dubai!

lego 21052 dubai
 • 740 Deler
 • LEGO Architecture Tema
 • 21052 SKU

Dette spektakulære LEGO® Architecture byggesettet for voksne omfatter svært detaljerte modeller av ikoniske bygninger og landemerker i Dubai som vil inspirere alle beundrere av denne spennende, moderne byen.Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah Hotel, Dubai Frame og Dubai-fontenen er å finne i dette arkitektoniske modellsettet – en vakker suvenir for alle …

Les mer...

Priser LEGO 21052 Dubai

Lego.com LEGO.com 799 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO 21052 Dubai

 • Dette spektakulære LEGO Architecture byggesettet for voksne omfatter svært detaljerte modeller av ikoniske bygninger og landemerker i Dubai som vil inspirere alle beundrere av denne spennende, moderne byen.
 • Burj Khalifa, Jumeirah Emirates Towers Hotel, Burj Al Arab Jumeirah Hotel, Dubai Frame og Dubai-fontenen er å finne i dette arkitektoniske modellsettet – en vakker suvenir for alle som har en forkjærlighet for Dubai.
 • Inneholder en sokkel med et "Dubai"-navneskilt for utstilling. Heftet inneholder interessante fakta om Dubai og modelldesigneren (Kun på engelsk. språk. Last ned andre språk på LEGO.com/architecture).
 • Dette lettbygde byggesettet er egnet selv for førstegangs LEGO arkitekter. Det er en kul, kreativ gave til voksne over 16 år som bor eller har bodd i Dubai, har vært på ferie der eller drømmer om å reise dit en dag.
 • Denne kompakte Dubai-silhuettmodellen er over 33 cm høy, 27 cm bred og 7 cm – den tar kanskje ikke mye plass, men den vil ha stor visuell innvirkning uansett hvor du velger å vise den frem!
 • Å bygge dette batterifrie byggesettet for voksne er en oppslukende, fredelig måte å redusere stress på. Så slapp av, finn din bygge-zen og lag en fantastisk arkitektonisk modell!
 • Vurderer du å kjøpe denne Dubai-suveniren med samleverdi som en gave til en vordende arkitekt som ikke kjenner til LEGO byggeklosser? Det går fint! Esken inneholder lettfattelige, trykte instruksjoner.
 • LEGO Architecture byggesett av ikoniske landemerker og bysilhuettmodeller byr på givende byggeopplevelser for alle som er interesserte i arkitektur, reise, historie og design.
 • Helt siden 1958 har LEGO byggeklosser oppfylt bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen.
 • LEGO klosser er omhyggelig testet for å sikre at alle LEGO Architecture byggesett oppfyller de strengeste kravene til sikkerhet og kvalitet, slik at den vakre Dubai-suveniren vil tåle tidens tann.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Dubai
SKU
21052
EAN
5702016617344
UPC
673419319416
Deler
740
Tema
LEGO Architecture
Alder
16+ år
LEGO pris
799 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.