LEGO Det hvite hus 21054

Sjeldne

Ditt neste hjemmebyggeprosjekt: Det hvite hus!

lego 21054 det hvite hus
 • 1483 Deler
 • LEGO Architecture Tema
 • 21054 SKU

Livet er travelt. Det føles som om du alltid er på farten. Når du først har litt fritid, liker du å lade batteriene med gøyale og kreative utfordringer. Og det er det denne byggemodellen av Det hvite hus av LEGO klosser handler om! Fantastiske detaljer. Med dette praktiske og utfordrende hobbysettet kan du gjenskape detaljene til …

Les mer...

Priser LEGO Det hvite hus 21054

Proshop.no Proshop.no -32% 926 kr Kjøp
LEGO.com LEGO.com -5% 1 299 kr Kjøp

Vis flere sett med LEGO Architecture

Beskrivelse LEGO Det hvite hus 21054

Livet er travelt. Det føles som om du alltid er på farten. Når du først har litt fritid, liker du å lade batteriene med gøyale og kreative utfordringer. Og det er det denne byggemodellen av Det hvite hus av LEGO klosser handler om!

Fantastiske detaljer
Med dette praktiske og utfordrende hobbysettet kan du gjenskape detaljene til den amerikanske presidentboligen, inkludert de nyklassisistiske søylene og søylegangene som forbinder østfløyen og vestfløyen, fontenen og hageanlegget. LEGO Architecture Det hvite hus (21054) er en inspirerende utstillingsmodell. Den kan deles opp i tre seksjoner for grundigere utforskning, og modellen inkluderer en LEGO kloss med inskripsjonen «The White House».

LEGO sett tilpasset din livsstil
Ta en pause fra hverdagens kjas og mas, og stress ned med denne stilige modellen som passer like godt hjemme som på kontoret. Modellen inngår i en serie med LEGO byggesett for voksne som er interessert i kunst, design, arkitektur og populærkultur, og den er en perfekt gave til hobbybyggeren i ditt liv.

 • Denne LEGO Architecture utstillingsmodellen av Det hvite hus (21054) gjenskaper den nyklassisistiske arkitekturen og de storslåtte detaljene til denne verdenskjente boligen som har huset alle USAs presidenter siden 1800.
 • Dette LEGO byggesettet for voksne inkluderer detaljer som presidentens embetsbolig, vestfløyen, østfløyen, søylegangene, rosehagen og Jacqueline Kennedy-hagen.
 • Modellen deles lett opp i tre seksjoner, slik at du kan studere de arkitektoniske detaljene på nært hold. Den har dessuten en LEGO kloss med inskripsjonen «The White House» på og er en utstillingsmodell som virkelig får praten i gang.
 • Enten du har besøkt eller drømmer om å besøke Det hvite hus, som ligger på 1600 Pennsylvania Avenue i Washington DC, USA, eller du simpelthen elsker reising, arkitektur, historie og design, er dette byggesettet for deg.
 • Denne byggbare LEGO Architecture modellen er 11 cm høy, 47 cm bred og 20 cm dyp og passer perfekt som utstillingsmodell hjemme eller på kontoret.Modellen er dessuten ideell som gave til kreative venner.
 • Krever ikke batterier. Dette stilige gjør det selv-prosjektet handler om å gjenskape Det hvite hus av LEGO klosser og å fordype seg i en konsentrasjonskrevende aktivitet som får deg til å stresse ned og føle deg oppkvikket.
 • Settet inkluderer enkle instruksjoner som gjør at selv LEGO nybegynnere kan kaste seg utpå. Det inkluderer også en omfattende brosjyre som forteller historien bak Det hvite hus (kun på engelsk. Last ned andre språk fra LEGO.com/architecture).
 • Dette byggesettet for voksne er en del av en serie med inspirerende LEGO modellsett utviklet for deg som er glad i hobbyprosjekter, og som er på utkikk etter et nytt, kreativt prosjekt.
 • LEGO byggeklosser oppfyller bransjens strengeste standarder. De er ensartede, kompatible og lette å sette sammen og ta fra hverandre igjen – og slik har det vært helt siden 1958.
 • LEGO klosser og deler testes grundig. Det gjør at hver eneste modell oppfyller de høyestesikkerhets- og kvalitetsstandarder og betyr at denne miniatyrmodellen av Det hvite hus er like solid som den er flott.

Produkt detaljer

Offisielt navn
LEGO Det hvite hus
SKU
21054
EAN
5702016617368
UPC
673419318310
Deler
1483
Tema
LEGO Architecture
Alder
18+ år
Status
Ikke lenger i produksjon
LEGO pris
1 370 kr
Bruksanvisning
Last ned bruksanvisning

OPPLYSNINGER: Vi kan tjene provisjon hvis du bruker en av våre lenker til å gjøre et kjøp uten kostnad for deg.

Vi gir ingen preferanse for disse koblingene i prislisten. Vi er et uavhengig nettsted for prissammenligning, og disse koblingene hjelper oss med å vedlikeholde nettstedet.

LEGO© Group er på ingen måte tilknyttet dette nettstedet. Noen bilder, tekster og varemerker tilhører LEGO Group.